Divizia A1 (m): Etapa a doua începe, vineri, cu două meciuri. Unul va fi televizat la TVR 3

SCMU Craiova

Nici nu s-a terminat bine etapa de Cupa României, că vineri debutează runda a doua a Diviziei A1 la volei masculin. Cu două meciuri, dintre care unul va fi televizat.
De la ora 17.00, în direct la TVR 3, se va fisputa cel mai tare meci al etapei: SCMU Craiova – Dinamo. O partidă care va pune față în față două dintre pretendentele la titlu din acest an. Pe de o parte sunt oltenii, care sunt conduși din teren de veteranul Laurențiu Lică, care au făcut un meci foarte bun în prima etapă, impunându-se fără mari emoții cu Știința, la București. Pe de alta, sunt dinamoviștii, care au aureola de a nu fi pierdut nici un meci de la 1 ianuarie 2021 încoace și sunt câștigătorii Supercupei României, numai că ceva din aura lor a început să pălească după prima etapă, ân care au salbat mai multe mingi de meci la Baia Mare înainte e a se impune cu 3-2. E adevărat, și-au refăcut moralul în Cupa României, unde au învins cu 3-0 pe Rapid chiar în sala Giulești, dar partida cu Craiova va fi una cu totul diferită.

Al doilea meci al zilei de vineri va avea loc la ora 18.00, la Dej, între Unirea și nou-promovata Olimpia Titanii București. Ambele echipe au învins pe U Cluj chiar la Cluj-Napoca în ultima săptămână. Dejenii în prima etapă, bucureștenii miercuri, în Cupa României. Va fi un meci deschis oricărui rezultat, în care Unirea ar putea fi considerată favorită prin prisma experienței și a faptului că joacă acasă, deși Olimpia, în ciuda statutului său de debutantă, chiar este o formație greu de învins. Este un meci de cel puțin patru seturi, după părerea mea.

Celelalte patru meciuri ale rundei vor avea loc sâmbătă. Vedeți programul mai jos.
Divizia A1 (m): Programul etapei a doua

Vineri, 15 octombrie

17.00 SCMU Craiova – Dinamo – în direct la TVR 3

18.00 Unirea Dej – Olimpia Titanii – în direct AICI

Sâmbătă, 16 octombrie

17.00 Steaua – Explorări Baia Mare

19.00 SCM Zalău – Rapid

14.00 Arcada – UV Timișoara – în direct AICI

17.00 Știința București – U Cluj – în direct AICI
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns