Divizia A1 (m): Etapa a șaptea începe vineri și se încheie luni, cu un meci televizat. Programul rundei

UV Timișoara înaintea meciului cu Olimpia Titanii, din etapa a șasea a campionatului Diviziei A1 la volei masculin

Etapa a șaptea a Diviziei A1 la volei masculin începe vineri cu partida UV Timișoara – SCMU Craiova.
Meciul din orașul de pe Bega are o favorită certă, formația oaspete, care și-a recăpătat moralul după obținerea a doua victorii consecutive în ultimele două runde, cu Olimpia Titanii, la București, scor 3-1, și – foarte important – cu SCM Zalău, scor 3-0, chiar la Craiova. Aflată în luptă pentru ocuparea unui loc în primele patru poziții, echipa antrenată de Dănuț Pascu și condusă din teren de admirabilul Laurențiu Lică pare a avea o sarcină ușoară în fața singurei echipe fără punct câștigat în actualul campion.

Alte patru meciuri din această rundă se vor juca sâmbătă, iar printre ele se află și unul extrem de important pentru partea superioară a clasamentului: SCM Zalău – Arcada. Ultima partidă va avea loc luni, de la ora 17.00, și va fi televizată în direct la TVR 3: Steaua – Unirea Dej.
Divizia A1 (m): Programul etapei a șaptea a campionatului 2021/ 2022

Vineri,19 noiembrie

17.00 UV Timișoara – SCMU Craiova – în direct AICI

Sâmbătă, 20 noiembrie

12.00 Dinamo – Știința București – în direct AICI

16.00 Explorări – ”U” Cluj – în direct AICI

17.00 Rapid – Olimpia Titanii – în direct AICI

18.00 SCM Zalău – Arcada Galați – în direct AICI

Luni, 22 noiembrie

17.00 Steaua – Unirea Dej – în direct la TVR 3
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns