Divizia A1 (m): Favoritele s-au impus în etapa a șaptea, dar multe seturi s-au încheiat la limită

Volei Municipal Zalău, echipa pentru campionatul 2019/ 2020

Etapa a opta nu a avut surprize, însă nu mai puțin de 9 seturi din cele 18 jucate în cele cinci meciuri ale rundei au fost decise la limita celor două puncte.
De departe cel mai tensionat meci a fost cel de la Zalău, acolo unde gazdele au învins cu 3-1 pe Explorări Baia Mare, dar nu mai puțin de trei seturi din patru s-au încheiat la limită. Recordul suspansului este deținut de al doilea set al acestui meci, încheiat cu 36-34. Gabriel Cherbeleață, cu 23 de puncte, de la gaze, respectiv David Csanad, cu 24 de puncte, de la oaspeți, au fost cei mai buni marcatori ai partidei.

La București, Dinamo s-a impus conform așteptărilor, cu 3-0, în fața formației UV Timișoara, dar primul set s-a încheiat la 26. Raul Munoz și Răzvan Mihalcea, ambii cu câte 14 puncte, de la gazde, respectiv Adrian Holotă, cu 11 puncte, de la oaspeți, au fost cei mai buni marcatori ai partidei.

SCM U Craiova nu a avut emoții decât în al treilea set al meciului câștigat cu 3-0 la Cluj. Veteranul Laurențiu Lică, autor a 14 puncte, a fost cel mai bun marcator al oaspeților. Gazdele au contracarat cu Ștefan Someșan, care a reușit 10 puncte.

Unirea nu a reușit decât să smulgă un set la Dej campioanei, Arcada Galați, dar două seturi au fost pe muchie de cuțit. De la gazde s-a remarcat falsul Alexandru Rață, autor a 15 puncte, în vreme ce de la gălățeni celălalt fals, olandezul Niels Klapwijk, a reușit 23 de puncte.

În fine, la Câmpia Turzii, gazdele au luptat cât au putut de mult, dar Gloria Buzău, cu Alexander Szot autor a 20 de puncte, a fost prea bună și s-a impus cu 3-1. De la gazde s-a remarcat Gabriel Kissm care și-a trecut în cont tot 20 de puncte.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.Divizia A1 (m): Rezultatele etapei a șaptea a campionatului 2019/ 2020

Sâmbătă, 30 noiembrie 2019

Dinamo – CS UV Timișoara 3-0 (28-26, 25-16, 25-19)

„U” Cluj – SCMU Craiova 0-3 (19-25, 18-25, 23-25)

CSM Câmpia Turzii – Gloria Buzău 1-3 (22-25, 25-22, 25-27, 23-25)

Unirea Dej – Arcada Galați 1-3 (17-25, 25-23, 16-25, 23-25)

Volei Municipal Zalău – Explorări Baia Mare 3-1 (25-18, 36-34, 23-25, 26-24)

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei I a campionatului 2019/ 2020 din Divizia A1 la volei masculin

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a II-a a campionatului 2019/ 2020 din Divizia A1 la volei masculin

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a III-a a campionatului 2019/ 2020 din Divizia A1 la volei masculin

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a IV-a a campionatului 2019/ 2020 din Divizia A1 la volei masculin

CITEȘTE ȘI: Rezultatele etapei a VI-a a campionatului 2019/ 2020 din Divizia A1 la volei masculin


Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns