Divizia A1 (m): Rapid și SCM Zalău au „finală” pentru locul 5. Programul ultimei etape a sezonului regulat

Letonul Skruders în acțiune în meciul contra formației SCM Zalău (FOTO: Facebook/ Rapid Volei)

Ultima etapă a sezonului regulat al Diviziei A1 la volei masculin are loc în acest weekend. Un meci va fi transmis în direct la TVR 3.
Primul meci s-a disputat deja de vineri, Steaua impunându-se cu scorul de 3-0 în deplasare la Suceava, cu CSM. În urma acestui succes, steliștii și-au asigurat ocuparea primului loc în clasament la finalul sezonului regulat.

Sâmbătă avem programate trei partide. De la ora 14.30 este programată, la București, cea mai importantă pentru configurația clasamentului final: Rapid – SCM Zalău. O dispută directă pentru ocuparea locului 5. În prezent, giuleștenii sunt pe această poziție, cu un punct avans în fața zălăuanilor, amândouă având câte 12 victorii. Cine va câștiga meciul va termina pe 5.

De la ora 18.00 avem două partide. La Dej, formația locală, Unirea, va juca împotriva campioanei, Arcada. Gălățenii au jucat și vineri o partidă oficială, ei profitând de deplasarea în Ardeal pentru a-și amâna pentru 3 martie meciul de la Cluj-Napoca, împotriva lui U. Campionii s-au impus cu 3-0 (25-14, 25-14, 25-17). Indiferent de rezultatul meciului de la Dej, Arcada va încheia sezonul regulat pe 3, iar Unirea Dej pe 9.

Tot de la ora 18.00, la Craiova, SCMU va primi vizita formației Știința București. Indiferent de rezultat, oltenii vor încheia sezonul regulat pe poziția a patra, iar bucureștenii pe locul 10.

Duminică avem două partide, una dintre ele în direct la TVR 3. E vorba de meciul dintre Explorări Baia Mare și Dinamo, care va începe la ora 15.00. Rezultatul lui va influența lupta de la distanță pentru locurile 7-8, dintre băimăreni și CSM Constanța. Concret, dacă Explorări câștigă un set în fața dinamoviștilor, atunci nu mai contează rezultatul pe care CSM Constanța îl obține la Cluj-Napoca, împotriva lui U, pentru că băimărenii vor termina pe locul 7, iar constănățenii pe 8. Dacă, însă, Explorări pierde cu 3-0, iar CSM Constanța învinge la Cluj-Napoca, tot cu 3-0, atunci jucătorii de la malul mării vor termina pe locul 7 și băimărenii vor fi pe 8, diferența făcându-se la raportul seturilor, pentru că ambele echipe vor avea același numărul de puncte, 30 și același număr de victorii, 10. Partida U Cluj – CSM Constanța are loc duminică, de la ora 13.00.

Divizia A1 (m): Programul etapei a 22-a

Vineri, 3 martie 2023

CSM Suceava – Steaua 0-3 (18-25, 17-25, 16-25) – AICI vedeți statistica

Sâmbătă, 4 martie 2023

14.30 Rapid – SCM Zalău – în direct AICI

18.00 Unirea Dej – CSM Arcada Galați – în direct AICI

18.00 SCMU Craiova – Știința București – în direct AICI

Duminică, 5 martie 2023

13.00 U Cluj – CSM Constanța – în direct AICI

15.00 Știința Explorări Baia Mare – Dinamo – în direct la TVR 3

Clasamentul Diviziei A1 la volei masculin
Clasamentul Diviziei A1 la volei masculin
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI</

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns