Divizia A1 (m): Sâmbătă începe Divizia A1 la volei masculin. Luni vom avea un meci televizat

Olimpia Titanii, echipa pentru campionatul 2021/ 2022

Se dă startul și în campionatul Diviziei A1 la volei masculin. Sâmbătă avem programate cinci partide, a șasea urmând să se joace luni.
Primul meci din noua ediție va avea loc la Timișoara, de la ora 12.00, atunci când echipa locală va juca împotriva vicecampioanei ediției trecute, SCM Zalău. Un meci în care oaspeții pornesc ca favoriți.

De la ora 17.00 avem trei partide. La Galați, campioana, Arcada, va primi vizita nou-promovatei Olimpia Titanii, gazdele pornind, evident, favorite. Bucureștenii vor debuta astfel pe prima scenă, aceasta fiind prima apariție din scurta istorie a clubului în Divizia A1. De asemenea, va reprezenta debutul ca antrenor în prima ligă a fostului internațional Cristian Chițigoi, fiul fostului selecționer Constantin Chițigoi. În mod normal meciul ar fi trebuit să se joace la București, dar gălățenii au propus – pentru a evita să piardă încă două zile pe drum înaintea returului primului tur  din Liga Campionilor – iar bucureștenii au fost de acord ca meciul să se dispute acum în orașul de la malul Dunării, urmând ca partida din prima etapă a returului să aibă loc la București.

Echipa Olimpia Titanii din sezonul 2021/ 2022
Echipa Olimpia Titanii din sezonul 2021/ 2022

La București, Știința, aflată în al doilea an în primul eșalon, va juca împotriva uneia dintre favoritele campionatului, SCMU Craiova. Oltenii pornesc cu prima șansă, în mod evident.

Știința București, echipa pentru campionatul 2021/ 2022
Știința București, echipa pentru campionatul 2021/ 2022

Al treilea meci care va începe de la ora 17.00 va avea loc la Baia Mare, unde se va deplasa o altă pretendentă la titlu, Dinamo. Câștigătoarea Supercupei, formația bucureșteană este neînvinsă în 2021 și probabil că va rămâne așa și după deplasarea de la Baia Mare.

Explorări Baia Mare, echipa pentru sezonul 2021/ 2022
Explorări Baia Mare, echipa pentru sezonul 2021/ 2022

Meciurile de sâmbătă se vor încheia la ora 19.00, cu meciul dintre U Cluj și Unirea Dej. O partidă deschisă oricărui rezultat, între două echipe care par apropiate valoric, cel puțin prin prisma loturilor.

Unirea Dej, echipa pentru sezonul 2021/ 2022

Ultima întâlnire a rundei inaugurale va avea loc luni, în sala Rapid, acolo unde gazdele, revenite pe prima scenă după o lungă absență, vor juca un meci foarte dificil, contra Stelei. Partida va fi transmisă în direct la TVR 3, de la ora 17.00.

Rapid, echipa pentru campionatul 2021/ 2022
Rapid, echipa pentru campionatul 2021/ 2022

Nu uitați, toate meciurile se vor putea vedea pe paginile de Facebook sau de Youtube ale echipelor organizatoare sau ale partenerilor acestora. Desigur, toate cu excepția partidei care va fi televizată săptămânal de TVR3 și, deci, nu va mai fi difuzată pe rețelele sociale.
Divizia A1 (m): Programul primei etape a campionatului 2021/ 2022

Sâmbătă, 9 octombrie

12.00 CSU UV Timișoara – SCM Zalău – în direct AICI

17.00 CSU Știința Bucuresti – SCMU Craiova – în direct AICI

17.00 Arcada Galati – Olimpia Titanii – în direct AICI

17.00 Explorări Baia Mare – Dinamo – în direct AICI

19.00 ”U” Cluj – Unirea Dej – în direct AICI

Luni, 11 octombrie

17.00 Rapid – Steaua – în direct la TVR 3
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns