Divizia A1 (m): Sâmbătă, start în noul campionat. Cinci meciuri au loc sâmbătă, unul duminică

scm u craiova volei masculin
scm u craiova volei masculin
SCM U Craiova incepe noua editie din postura de campioana (foto: sportuldoljean.ro)

Noua ediție a campionatului Diviziei A1 la volei masculin începe sâmbătă, cu cinci meciuri.

Cel mai tare meci al zilei pare a fi cel de la Baia Mare, acolo unde echipa locală, Explorări, primește vizita campioanei, SCM U Craiova.

Evident, interesante sunt și celelalte meciuri, pentru că în prima etapă toată lumea e curioasă să vadă cum se prezintă formațiile. La Zalău, Volei Municipal, care este antrenată din acest sezon de Marian Constantin, va juca va juca împotriva nou-promovatei Știința Bacău.
O altă nou-promovată, Steaua, va debuta în această ediție de campionat în propria sală, la ”Regimentul de Gardă”, de lângă AFI Palace Cotroceni, contra celor de la LPS Piatra Neamț. Condusă de Bogdan Tănase, fostul secund al lui Selian Moculescu la VfB Friedrichschafen, echipa militară s-a schimbat radical față de sezonul trecut și cred că toată lumea vrea să vadă cum se comportă noile achiziții.

La Galați, Arcada, noua formație a lui Andrei Spînu, va juca împotriva reprezentantei României în Cupa Balcanică, CSM București.

Ultimul meci al zilei de sâmbătă va avea loc la Dej, între Unirea și ”U” Cluj.

Etapa se va încheia duminică, odată cu partida de la Ploiești, dintre echipa locală, Tricolorul, care anul acesta e una dintre pretendentele la titlu, și CS Volei Caransebeș. Meciul va fi în direct laDigiSport.

Înainte de a vă prezenta programul meciurilor și orele de disputare, e frumos să vă spun că începând din această ediție a campionatului, pe pagina oficială a Federației Române de Volei vor putea fi văzute, live, scorurile tuturor partidelor din Divizia A1. E o consecință a introducerii foii electronice de arbitraj, care permite afișarea rezultatelor în timp real.

Divizia A1 (m) – programul primei etape

Sâmbătă, 15 octombrie

Ora 16.30: Steaua – VCM LPS Piatra Neamț

Ora 17.00: Arcada Galați – CSM București

Ora 17.00: Unirea Dej – ”U” Cluj

Ora 18.00: Explorări Baia Mare – SCM U Craiova

Ora 18.00: Volei Municipal Zalău – Știința Bacău

Duminică, 16 octombrie

Ora 13.30: Tricolorul Ploiești – CS Volei Caransebeș (în direct la DigiSport)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns