Divizia A1 (m): Steaua a învins Rapidul în ultimul meci al primei etape

Steaua a câștigat în fața Rapidului în Divizia A1 la volei masculin

Ultimul meci al primei etape a campionatului Diviziei A1 la volei masculin s-a încheiat cu un derby: Rapid – Steaua. Militarii s-au impus în minimum de seturi.
Steaua s-a impus cu scorul de 3-0 în sala Giulești, după un meci pe care l-a controlat în totalitate, dar în care s-a văzut că ne aflăm la începutul sezonului, jucătorii având fluctuații în exprimare.

Am asistat la un meci între o echipă formată doar din români, Rapid, și una în care, după doi ani, și-au făcut apariția din nou jucătorii străini. Antrenorul Silviu Oancea a trimis pe teren patru stranieri (inclusiv libero), românii titulari fiind centrul Nicolae Ghionea, falsul Ciprian Matei și secundul Mircea Peța. De altfel, acesta din urmă a fost și cel mai bun marcator al partidei, cu 15 puncte.

Ciprian Matei în atac contra Rapidului
Ciprian Matei (Steaua) în atac contra Rapidului (FOTO: Doarvolei)

Au jucat pentru Rapid: Marinca (11p), Bratosin (8), Crăciun (7), M. Preda (5), Farcaș (2), Baziliuc (2), Muscina (1), Al. Dragomir (-), M. Dumitru (-), Tofan (libero). Nu au evoluat: Cozaru, Ciubotaru, M. Constantin, Mehedințeanu (libero)

Au jucat pentru Steaua: Peța (15), C. Matei (12), Lopar (10), Ghionea (8), Radunovic (4), Iftime (3), Kostic (2), Lakcevic (libero). Nu au evoluat: Cl. Dumitru, Ocunschi, Vologa, C. Miron, Bontea, Romanescu (libero).

AICI puteți vedea cine a jucat și câte puncte a făcut în meciurile de sâmbătă ale primei etape a Diviziei A1 la volei masculin.
Divizia A1 (m): Rezultatele primei etape a campionatului 2021/ 2022

Sâmbătă, 9 octombrie

CSU UV Timișoara – SCM Zalău 0-3 (16-25, 21-25, 24-26)

CSU Știința Bucuresti – SCMU Craiova 0-3 (20-25, 22-25, 17-25)

Arcada Galați – Olimpia Titanii 3-0 (25-19, 25-18, 25-20)

Explorări Baia Mare – Dinamo 2-3 (25-22, 25-21, 18-25, 30-32, 9-15)

”U” Cluj – Unirea Dej 0-3 (15-25, 16-25, 19-25)

Luni, 11 octombrie

Rapid – Steaua 0-3 (17-25, 19-25, 19-25)
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns