Divizia A1 (m): Volei Municipal Zalău a învins Craiova. Rezultatele etapei a 13-a

volei municipal zalau bucurie cupa challenge

Nu mai există echipe neînvinse în Divizia A1 la volei masculin. Etapa a 13-a a adus prima înfrângere a craiovenilor.
Volei Municipal Zalău a reușit să revină de la 0-1 la seturi pentru a se impune cu scorul de 3-1 în fața formației SCM U Craiova, în cel mai important meci al etapei a 13-a a Diviziei A1 la volei masculin. Ciprian Matei și Răzvan Mihalcea, cu 17 puncte, au fost jucătorii cu cele mai multe puncte pentru zălăuani. De la oaspeți, s-au remarcat Laurențiu Lică (22 de puncte) și Filip Sestan (11 puncte). Una dintre principalele arme ale gazdelor a fost blocajul, capitol la care au câștigat disputa cu Craiova cu 18-10.

În urma acestui rezultat, Zalăul și-a consolidat prima poziție în clasament, distanțându-se la trei puncte de olteni.

Într-un alt meci foarte important, Arcada Galați a învins cu scorul de 3-0 pe Steaua. Ivan Raic, cu 17 puncte, și Milos Terzic, cu 9, au fost principalii artizani ai victoriei gazdelor. De la bucureșteni s-au remarcat Krol (10 puncte) și De Pra (8 puncte).

La București au avut loc două partide în care favoritele s-au impus lejer. Dinamo a învins cu 3-0 pe ”U” Cluj, într-un meci în care, inexplicabil pentru mine având în vedere diferența de valoare, antrenorul Daniel Rădulescu nu a făcut nici o schimbare, deși era momentul ideal pentru a-i vedea la lucru și pe cei mai puțin folosiți… În aceste condiții, cele mai multe puncte le-au reușit muntenegreanul Cuk Bozidar (17) și Brendan Schmidt (12). Merită remarcată și titularizarea lui Alexandru Ionescu, tânărul universal transferat în iarnă de la VCM Piatra Neamț. Acesta a reușit 8 puncte. De la clujeni, au ieșit în evidență fostul dinamovist Marius Șoloc (11 puncte) și Ștefan Someșan (10 puncte).

CSM București a învins cu 3-0 pe CSM Câmpia Turzii, în primul meci din campionat în care liberoul sârb Nikola Rosic nu a fost folosit nici o minge. A fost folosit Ștefan Romanescu și nu s-a descurcat deloc rău. Marian Bala, cu 14 puncte, și Nemanja Cubrilo, cu 11, au realizat cele mai multe puncte pentru gazde. De la oaspeți s-au remarcat Marius Ciortea (7 puncte), Vițelaru și Knezevic (ambii câte 6).Divizia A1 (m): Programul etapei a 13-a

Sâmbătă, 2 februarie

Dinamo – U Cluj 3-0 (25-13, 25-15, 25-21)

Volei Municipal Zalău – SCM U Craiova 3-1 (19-25, 26-24, 25-17, 25-18)

Arcada Galați – Steaua 3-0 (25-18, 25-16, 25-17)

CSM București – CSM Câmpia Turzii 3-1 (25-16, 25-22, 25-13)
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMAG, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, Diverta, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Diverta, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns