Divizia A2 (f): Sâmbătă se joacă ultima etapă a turului în ambele serii

fc arges volei divizia a2

După ce sâmbăta trecută s-a încheiat prima parte a campionatului Diviziei A2 la volei masculin, a venit și rândul ligii secunde feminine să-și dispute ultima etapă a turului.
Iată în continuare programul meciurilor din cele două serii ale Diviziei A2 la volei feminin. Ca de obicei, vă rog ca dacă știți vreun rezultat, să mi-l comunicați și mie.

Divizia A2 (f) – Seria Est: Programul etapei a șaptea

Sâmbătă, 18 noiembrie

CTF Mihai I – Unic Piatra Neamț (ora 15.00)

Rapid – CSU Galați (ora 14.00)

CS Medgidia – CSM Focșani

CSM București – Top Volei Constanța (ora 13.00)Divizia A2 (f) – Seria Vest: Programul etapei a șaptea

Sâmbătă, 18 noiembrie

CSM Sibiu – SCM U Craiova

Transilvania Brașov – Medicina Târgu Mureș

CSU Oradea – Volei Club Deva

FC Argeș – Politehnica Timișoara 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns