Divizia A2 (f) – Seria Vest: Începe turneul turneul fazei a II-a. Iată programul meciurilor

Componentele echipei CSS ACS Cristina Pîrv Turda, alături de Cristina Pîrv, la fotografie de grup după prima victorie din play-off-ul Seriei Vest a Diviziei A2

În acest weekend se joacă la Craiova turneul fazei a doua a play-off-ului Seriei Vest din cadrul Diviziei A2. Duminică vom cunoaște cele două echipe din această grupă care vor juca în turneul de promovare în prima ligă.
La Craiova, în sala ”Ion Constantinescu”, se vor întâlni, de vineri și până duminică, alături de formația locală, SCMU, echipele Medicina Târgu Mureș, CSU Oradea și CSS ACS Volei Cristina Pîrv Turda.

Se va juca în sistem ”fiecare cu fiecare”, primele două clasate urmând să obțină biletele pentru turneul de calificare în turneul de promovare în Divizia A1 la volei feminin.

Cadoul ideal pentru jucătoarele de volei de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, acolo de unde puteți comanda fel de fel de produse corespunzătoare pasiunii voastre. Mai jos puteți vedea setul de lanț cu pandantiv și cercei.

Divizia A2 (f) – Seria Vest: Programul turneului fazei a II-a a play-off-ului

Vineri, 6 martie

17.00 Medicina Târgu Mureș – CSU Oradea

19.00 CSS ACS Volei Cristina Pîrv Turda – SCMU Craiova

Sâmbătă, 7 martie

11.00 CSS ACS Volei Cristina Pîrv Turda – Medicina Târgu Mureș

13.00 SCMU Craiova – CSU Oradea

Duminică, 8 martie

11.00 CSU Oradea – CSS ACS Volei Cristina Pîrv Turda

13.00 Medicina Târgu Mureș – SCMU CraiovaCum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns