Divizia A2 (m) – Est: Știința Bacău, campioana sezonului regulat. Rezultatele ultimei etapei și programul play-off-ului

stiinta bacau volei masculin divizia a2
stiinta bacau volei masculin divizia a2
Stiinta Bacau a castigat sezonul regulat

S-a disputat și ultima etapă a Diviziei A2 la volei masculin.

În Seria Est, pe primul loc s-a clasat Știința Bacău. Locul secund a fost ocupat de Steaua, iar pe trei a terminat CSM Suceava. În continuare, ocupantele primelor două locuri vor juca direct în faza a doua, în perioada 8-10 aprilie, într-o grupă alături de câștigătoarele celor două meciuri din play-off, acolo unde se întâlnesc locurile 3 cu 6 și 4 cu 5.

Astfel, în play-off, unde se joacă după sistemul 2 din 3, cu meciul decisiv pe teren echipei mai bine clasate, vom avea partidele:

CSM Suceava – Știința București

Rapid – Dacia Buzău

Meciurile vor avea loc în zilele de 13, 20 și 27 februarie

Divizia A2 (m) – Est: rezultatele etapei a 10-a

CSM Suceava – Rapid 3-0

Știința București – Steaua 0-3 (17-25, 17-25, 11-25) – meciul s-a jucat în sala Steaua.

Dacia Buzău – Știința Bacău 0-3 (15-25, 16-25, 18-25) – meciul a avut loc la Bacău

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns