Divizia A2 (m) – Seria Vest: Rezultatele înregistrate sâmbătă, în etapa a 13-a. CSS 2 Baia Mare e lider detaşat

css 2 baia mare volei juniori
css 2 baia mare volei juniori
Echipa CSS 2 Baia Mare

Toate cele trei meciuri ale Seriei Vest a Diviziei A2 la volei masculin au avut loc sâmbătă. Iată rezultatele înregistrate.

După această etapă, care a fost peunltima în sezonul ergulat, se ştie deja că Baia Mare nu mai are cum să piardă primul loc în clasament. Chiar dacă etapa viitoare băimărenii vor sta, ei nu mai au cum să fie depăşiţi de ocupanta locului secund, CSU Universitatea Vest Timisoara.

Divizia A2 (m) – Seria Vest: Programul etapei a 13-a

Volei Club Zalău – Provolei Arad 3-0

LAPI Dej – CSU Universitatea Vest Timisoara 1-3

CSS 2 Baia Mare – CSM Câmpia Turzii 3-1 (25-21, 25-19, 21-25, 25-19)

CSU Brașov stă

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns