Divizia A2 (m) – Seria Vest: CSU Vest Timișoara s-a calificat în turneul de promovare în Divizia A1

csu vest timisoara volei masculin
csu vest timisoara volei masculin
CSU Vest Timisoara s-a calificat in turneul de promovare al Diviziei A1

Turneul semifinal al Diviziei A2 la volei masculin – Seria Vest este pasionant până în ultima zi.

CSU Vest Timișoara s-a calificat matematic în turneul de promovare în Divizia A1 la volei masculin. Formația de pe Bega a învins cu scorul de 3-1 echipa gazdă, CSM Câmpia Turzii.

În cel de-al doilea meci al zilei, CSS 2 Baia Mare a învins cu 3-1 pe CSU Brașov, care a pierdut orice șansă de calificare în turneul de promovare.
Duminică, va avea loc meciul care va decide a doua calificată din această grupă: CSM Câmpia Turzii – CSS 2 Baia Mare. În campionat, jucătorii de la Câmpia Turzii au învins de două ori pe Baia Mare.

Divizia A2 (m), Seria Vest – programul și rezultatele turneului semifinal de la Câmpia Turzii

Vineri

CSU Vest Timișoara – CSS 2 Baia Mare 3-1 (28-26, 22-25, 25-18, 25-21)

CSM Câmpia Turzii – CSU Brașov 3-0 (25-11, 25-19, 25-22)

Sâmbătă

CSU Brașov – CSS 2 Baia Mare 1-3

CSM Câmpia Turzii – CSU Vest Timișoara 1-3

Duminică

CSU Vest Timișoara – CSU Brașov

CSM Câmpia Turzii – CSS 2 Baia Mare

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns