Divizia A2 (m) – Vest: Câmpia Turzii a câștigat ultimul meci al anului

campia turzii volei masculin divizia2
campia turzii volei masculin divizia2
CSM Campia Turzii (foto: Denisa Mărginean)

 

Singurul meci disputat azi în etapa a zecea a Diviziei A2 la volei masculin – Seria Vest a fost unul spectaculos.

CSM Câmpia Turzii a învins cu scorul de 3-2 (25-17, 17-25, 25-23, 13-25, 15-10) pe ProVolei Arad și a încheiat anul pe locul secund, după liderul CSU Vest Timișoara, care a stat în această rundă.

Celelalte două meciuri programate azi, CSU Brașov – CSS CNE LAPI Dej și ACS Volei Club Zalău – CSS 2 Baia Mare au fost reprogramate pentru 9 ianuarie 2016.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns