Divizia A2 – Vest (f): Sezonul în liga secundă se deschide vineri, cu derby-ul Timișoarei. Programul primei etape

agroland timisoara volei feminin 2016
agroland timisoara volei feminin 2016
Agroland Timisoara

Sezonul în Divizia A2 la volei feminin se deschide cu un derby. La Timișoara, Politehnica și Agroland vor juca primul meci al primei etape a noului sezon voleibalistic.

De la ora 17.00, în sala ”Mircea Albu”, Politehnica Timișoara primește vizita favoritei seriei – cel puțin prin prisma transferurilor făcute în această vară -, Agroland Timișoara.

Celelalte două partide ale rundei inaugurale a seriei Vest la volei feminin vor avea loc sâmbătă.

Etapa I – Divizia A2 Vest (f)

Vineri, 14 octombrie

Ora 17.00: Politehnica Timișoara – Agroland Timișoara

Sâmbătă, 15 octombrie

Ora 12.00: Medicina Tg. Mureș – CSM Satu Mare

CSU Oradea – Provolei Arad

”U” Cluj stă

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns