EXCLUSIV: Ce meciuri vor fi televizate de TVR din turul Diviziei A1, atât la masculin, cât și la feminin

Volei Alba Blaj pentru sezonul 2020/ 2021

După ce s-a stabilit programul meciurilor atât în Divizia A1 la volei masculin, cât și în Divizia A1 la volei feminin, TVR a decis deja ce partide va televiza până la iarnă.
Anul acesta, campionatele de volei din România vor fi transmise pe mai multe posturi de televiziune. Deocamdată, sigură este difuzarea unor partide de către TVR, post care are dreptul la alegerea primei opțiuni din fiecare etapă. Cum alegerile nu sunt foarte dificile, deja se știu cele 9 meciuri care vor fi transmise în acest sezon pe posturile canalului public de televiziune.

După cum veți vedea, este vorba doar de partide foarte tari, atât la masculin, cât și la feminin, între formații care se anunță candidate la titlu în acest an.

Volei Alba Blaj pentru sezonul 2020/ 2021
Volei Alba Blaj pentru sezonul 2020/ 2021 (FOTO: Facebook Volei Alba Blaj)

Sezonul se va deschide, la 31 octombrie, de un meci mare, Volei Alba Blaj – Dinamo. Acesta va începe la ora 14.00.

Se va continua, la 7 noiembrie, cu un derby care pe vremuri decidea campioana la masculin: Steaua – Dinamo, programat, de asemenea, la ora 14.00.

Apoi, seria televizărilor va continua, la 20 noiembrie, cu un alt meci din campionatul masculin: Steaua – Arcada Galați, programat de la ora 15.00.

O zi mai târziu, la 21 noiembrie, de la ora 14.00, vom avea cel mai important meci din acel weekend din întrecerea feminină, CSM Târgoviște – Știința Bacău.

În zilele de 27 și de 28 noiembrie vom avea, de asemenea, meciuri din ambele întreceri. Astfel, în 27 noiembrie, vom putea vedea, de la ora 15.00, meciul Arcada Galați – Dinamo, iar o zi mai târziu, de la ora 14.00, Știința Bacău – Dinamo.

La 5 decembrie vom putea urmări partida Dinamo – SCM U Craiova, de la ora 14.00, iar la 11 decembrie întâlnirea dintre SCM U Craiova și Arcada Galați, care va fi programată la ora 15.00.

În fine, transmisiunile în direct din acest an de pe TVR se vor încheia cu meciul dintre CSM Târgoviște și Dinamo, care va avea loc la 12 decembrie, de la ora 14.00.

Dacă vă mirați că orele sunt deja stabilite, lucru deloc obișnuit în România, acestea sunt fixate în funcție de locurile libere din grila TVR, așa cum se procedează la orice competiție sportivă care e transmisă de o televiziune sau alta.
Meciuri televizate de TVR în turul campionatului 2020/ 2021

31 octombrie, ora 14.00: Volei Alba Blaj – Dinamo

7 noiembrie, ora 14.00: Steaua – Dinamo

20 noiembrie, ora 15.00: Steaua – Arcada Galați

21 noiembrie, ora 14.00: CSM Târgoviște – Știința Bacău

27 noiembrie, ora 15.00: Arcada Galați – Dinamo

28 noiembrie, ora 14.00: Știința Bacău – Dinamo

5 decembrie, ora 14.00: Dinamo – SCM U Craiova

11 decembrie, ora 15.00: SCM U Craiova – Arcada Galați

12 decembrie, ora 14.00: CSM Târgoviște – DinamoCadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns