Finala masculină se reia duminică la Brașov, de la 1-1. Corona și Arcada vor juca sigur și luni seară

Corona Brașov și Arcada Galați se află la egalitate, 1-1, în finala campionatului masculin

După ce fetele au rezolvat dilema campioanei în acest sezon, de duminică revine în prim-plan lupta din finala masculină. În următoarele două zile se va juca la Brașov. 

Corona și Arcada Galați se află la egalitate după primele meciuri, 1-1. Astfel, suntem siguri că, indiferent de rezultatul primei întâlniri, cea de duminică, va exista și o a doua, luni. În ambele zile, partidele vor începe la ora 20.00 și vor fi transmise în direct la TVR Sport.

Nu vă pot spune cine este favorită, pentru că eu cred că ambele echipe au șanse de a se impune, însă vă pot spune sigur că ne așteaptă două partide de un nivel foarte înalt. Pe teren se vor afla jucători foarte valoroși, o bună parte din ei urmând să plece la echipele lor naționale la câteva zile după ce se vor încheia meciurile din finală. De asemenea, judecând în ansamblu, cred că nu greșesc când afirm că în ultimul act s-au calificat cele mai bune formații din acest campionat.

Obișnuiți deja cu victoriile, nu doar la volei, ci și la hochei pe gheață, unde Corona a dominat sezonul, cucerind toate trofeele puse în joc, fanii brașoveni sunt așteptați în număr mare și în tribunele Sălii Sporturilor. Așa cum s-a văzut și în meciurile de la Galați, suporterii pot da un ajutor serios favoriților în lupta pentru victorie, așa că pot fi un factor decisiv în scrierea istoriei acestei finale.

Corona Brașov și Arcada Galați se află la egalitate, 1-1, în finala campionatului masculin
Corona Brașov și Arcada Galați se află la egalitate, 1-1, în finala campionatului masculin (FOTO: Facebook/ Sportul Ilustrat pentru Arcada Galați)

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns