FOTE 2022: Imagini cu naționala României la ceremonia de prezentare a delegației participante la FOTE

Un selfie înaintea competiției (FOTO: COSR)

Jucătoarele din naționala de volei a României au avut parte de un moment emoționant în cursul zile de vineri. Ele au participat la ceremonia de prezentare a delegației care va reprezenta țara noastră la Festivalul Olimpic al Tineretului European de la Banska Bystrica.
Medaliată cu argint la ediția precedentă, disputată în urmă cu trei ani, România vrea să se întoarcă și de la această ediție cu o medalie la gât. Sarcină grea, dar nu imposibilă. În grupă, fetele noastre vor juca, în ordine, cu Polonia (luni), cu Bulgaria (marți) și cu Turcia (miercuri). Primele două se vor califica în semifinale. La prima vedere va fi o luptă în trei, între România, Turcia și Polonia, pentru că bulgăroaicele sunt considerate de specialiști ca fiind sub nivelul celorlalte echipe. Astfel, chiar primul meci, cel contra polonezelor, va putea avea un caracter decisiv pentru calificarea în penultimul act, acolo unde orice se va putea întâmpla apoi.

Naționala U19 a României participantă la FOTE 2022 (FOTE: COSR)
Naționala U19 a României participantă la FOTE 2022 (FOTE: COSR)

Până atunci vom mai putea analiza de câteva ori grupa, acum o să vă las să vedeți câteva fotografii cu naționala României la Izvorani. Clipe unice, trăite de niște copile fantastice, care, sunt convins, ne vor aduce multe bucurii în vara aceasta – în august au Balcaniada și apoi, la începutul toamnei, Europenele – dar și în viitor.

A, mai jos aveți și lotul, care e compus doar din jucătoare născute în 2004 și 2005, aceasta fiind condiția pusă în regulamentul competiției.
Lotul României pentru FOTE 2022

Coordonatori:

Iarina Luana Axinte

Maria Daniela Nemeș

Centri

Andra-Dariana Badiu-Savu

Tara Anamaria Cristea

Dalia-Maria Vîrlan

Universali

Denisa Ștefania Cheluță

Ilinca Teodora Știrbu

Extreme

Gabriela Daniela Dumitru

Teodora Elena Iancu

Lidia Paula Partnoi

Libero

Alexandra Gabriela Ion

Lorena Ioana Roșca

Antrenor principal: Marius Macarie

Antrenor secund: Marius Roșu

Oficial de echipă: Mircea Gatej

Kinetoterapeut: Mircea Sebastian Rad

Iarina Axinte și Paula Partnoi (FOTO: COSR)
Iarina Axinte și Paula Partnoi (FOTO: COSR)
8 președinți de federații, inclusiv Adin Cojocaru, președintele Federației Române de Volei, au fost prezenți la ceremonia de la Izvorani (FOTO: COSR)
8 președinți de federații, inclusiv Adin Cojocaru, președintele Federației Române de Volei, au fost prezenți la ceremonia de la Izvorani (FOTO: COSR)
Delegația României pentru FOTE 2022 are 92 de sportivi (FOTO: COSR)
Delegația României pentru FOTE 2022 are 92 de sportivi (FOTO: COSR)
Delegația României pentru FOTE 2022 are 92 de sportivi (FOTO: COSR)
Delegația României pentru FOTE 2022 are 92 de sportivi (FOTO: COSR)
Componentele naționalei de volei ascultând discursul președintelui COSR, Mihai Covaliu (FOTO: COSR)
Componentele naționalei de volei ascultând discursul președintelui COSR, Mihai Covaliu (FOTO: COSR)
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns