FOTO: Știința Bacău cu trofeul câștigat la turneul amical de la Frasnes-Lez-Anvaing

Stiinta Bacau si trofeul cucerit la turneul de la Frasnes-Lez-Anvaing
Stiinta Bacau si trofeul cucerit la turneul de la Frasnes-Lez-Anvaing

Debut foarte bun în noul sezon pentru Știința Bacău. Voleibalistele antrenate de Florin Grapă au câștigat turneul amical de la Frasnes-Lez-Anvaing.

Știința Bacău a avut o săptămână foarte bună în localitatea belgiană Frasnes-Lez-Anvaing. Româncele au cucerit titlul, după ce au învins în finală, cu scorul de 3-1 (25-14, 26-24, 22-25, 25-16) formația franceză Nancy VNVB, în fața căreia pierduse cu același scor, la începutul săptămânii, în primul meci din grupe.

Acea înfrângere din meciul inaugural, cu Nancy, avea să rămână și singura pentru românce, care au învins apoi formațiile belgiene VDK Gent (în grupe), Dauphines Charleroi (în sferturi) și echipa franceză Paris Saint-Cloud (în semifinale). Toate aceste victorii au fost obținute cu 3-0.

Formația pe care Florin Grapă a avut-o la dispoziție în turneul belgian următorul lot de jucătoare: Lorena Ciocian, Claudia Gavrilescu, Tatiana Lupu, Cristina Cazacu, Irina Radu, Crina Bălțatu, Alexandra Pintea, Iuliana Matache, Alexandra Badea, Loredana Filipaș, Nicoleta Manu. Lor li se vor adăuga, pentru meciurile oficiale, cele patru jucătoare aflate în pregătire cu naționala pentru Campionatul European: Denisa Rogojinaru, Ioana Baciu, Mihaela Albu și Sabina Moisă.Irina Radu cu trofeul cucerit in Belgia
Irina Radu cu trofeul cucerit in Belgia
[wpdevart_like_box profile_id=”doarvolei” connections=”show” width=”300″ height=”550″ header=”small” cover_photo=”show” locale=”en_US”]

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns