Giani Crețu nu mai este antrenorul lui Belogorie Belgorod

giani cretu interviuri volei belogorie

Dură și nedreaptă este viața de antrenor în Rusia. Chiar dacă în campionat a pierdut un singur meci în 13 etape, fiind la egalitate de puncte cu liderul, a fost de ajuns ca Belogorie Belgorod să fie învinsă în semifinalele Cupei Rusiei pentru ca Giani Crețu să fie îndepărtat de la cârma echipei!
Conform unei știri publicate pe site-ul oficial al formației ruse de volei Belogorie Belgorod, Giani Crețu și-a înaintat demisia după eșecul din semifinalele Cupei Rusiei (0-3 cu Kuzbass Kemerovo). Iar azi, președintele Gennadi Shipulin, i-a acceptat-o. Locul lui Crețu va fi luat chiar de antrenorul pe care l-a înlocuit, Alexander Bogomolov.

Astfel, Giani Crețu rămâne doar în funcția de antrenor principal al naționalei Estoniei, dar merită lăudat pentru tot ce a reușit să facă la cârma formației Belogorie Belgorod. În plus, rămâne singurul român care a antrenat în campionatul Rusiei și, la cum s-a descurcat, sunt sigur că va fi ofertat de o altă formație cât de curând.

Cupa Rusiei a fost cucerită de Zenit Kazan, care s-a impus cu scorul de 3-2 în fața formației Kuzbass Kemerovo. Turneul Final Four s-a disputat chiar la Belgorod, probabil de aceea a fost și atâta supărare pe conducători pentru înfrângerea din semifinale.


Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns