Gianni Crețu s-a calificat la Jocurile Olimpice cu naționala Sloveniei! Marți, a învins Argentina și nu mai poate pierde biletul de Paris!

Gianni Crețu s-a calificat la Jocurile Olimpice

Performanță excepțională reușită de antrenorul român Gianni Crețu! A reușit să califice în premieră naționala Sloveniei la Jocurile Olimpice! Totul sub ochii unei alte mari reprezentante a voleiului românesc: Cristina Pîrv.

Pentru a putea începe sărbătoarea, Slovenia avea nevoie de o victorie în cele patru meciuri pe care urma să le dispute la turneul VNL pe care-l organizează la Ljubljana, pentru a se clasa duminică noapte pe locurile eligibile de calificare la JO! Altfel, erau nevoiți să aștepte jocul rezultatelor. Ei bine, slovenii și-au decis soarta încă de la prima partidă disputată în fața incredibilului public care i-a încurajat de la primul pas pus pe teren la încălzire, până la ultima minge a meciului.

Gianni Crețu și bucuria de după o calificare istorică
Gianni Crețu și bucuria de după o calificare istorică

Slovenii au învins cu scorul de 3-0 (25-23, 25-22, 29-27) Argentina, iar în sală s-a declanșat nebunia! Erau și motive, pentru că naționala țării lor a reușit o performanță fabuloasă: s-a calificat la Jocurile Olimpice, acolo unde doar 12 echipe se luptă pentru medalii. Victoria a fost obținută sub ochii Cristinei Pîrv, cea mai mare voleibalistă a României. Ea se află la Ljubljana în postura de delegat oficial din partea FIVB.

Bucuria slovenilor după calificarea la Jocurile Olimpice
Bucuria slovenilor după calificarea la Jocurile Olimpice

După ce a cucerit Liga Campionilor, după ce a reușit eventul în Polonia, după ce a obținut bronzul european și a ocupat locul 4 cu naționala Sloveniei, antrenorul român Gianni Crețu a mai reușit o performanță de excepție: a împlinit visul slovenilor de a fi prezenți la Jocurile Olimpice. Este un vis în care el a crezut de la bun început și cu care a acceptat anul trecut oferta Federației din Slovenia de a reveni pe banca naționalei. Pentru împlinirea acestuia s-a dedicat 100% pregătirii planului, studierii jucătorilor, refuzând orice alt contract la vreo echipă de club, totul pentru ca traseul calificării la Jocurile Olimpice să fie fără cusur. Și așa a fost, iar obținerea biletelor pentru Paris demonstrează încă o dată ce mare antrenor este tehnicianul originar din Constanța.

Felicitări, Gianni! Multă baftă la Jocurile Olimpice!

Gianni Crețu, un antrenor fericit
Gianni Crețu, un antrenor fericit

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

One thought on “Gianni Crețu s-a calificat la Jocurile Olimpice cu naționala Sloveniei! Marți, a învins Argentina și nu mai poate pierde biletul de Paris!

Lasă un răspuns