Giovanni Caprara este noul antrenor al formației Beșiktaș Istanbul

Giovanni Caprara, antrenor CSM Târgoviște (FOTO: Doarvolei.ro)

Antrenorul italian Giovanni Caprara și-a încheiat mandatul la CSM Târgoviște, dar nu a stat prea multe zile fără echipă. El a semnat cu formația turcă Beșiktaș Ceylan Istanbul.
Un nume cu rezonanțe importante în România în special prin prisma fotbalului, Beșiktaș nu e însă o echipă de top în voleiul feminin din Turcia. Formația a promovat în urmă cu câteva zile în Superligă și obiectivul este, probabil, cel de menținere într-un campionat care este unul dintre cele mai puternice din lume. Doar nu degeaba dă ambele finaliste ale Ligii Campionilor…

Pentru a fi mai aproape de obiectivul menținerii în Superligă, formația care are în palmares un singur titlu de campioană, cucerit în sezonul 1964/ 1965, și-a adus un antrenor de top, căci atunci când cucerești titlul mondial cu Rusia, nenumărate Ligi ale Campionilor sau ale Campionatului Mondial al Cluburilor, precum Caprara, din această categorie de tehnicieni faci parte.
Ultimul meci al lui Giovanni Caprara la CSM Târgoviște a fost în finala Cupei României

Pentru Giovanni Caprara duminica trecută, după finala Cupei României pierdută de CSM Târgoviște cu 3-1 în fața celor de la CSM Lugoj s-a încheiat un mandat de doi ani și două luni la cârma formației de lângă Turnul Chindiei. Instalat la 4 martie 2021, în locul lui Dragan Nesic, italianul a reușit performanțe unice în istoria clubului dâmbovițean, cucerind singurul titlu de campion – la două luni după numire – și ducând echipa în grupele Ligii Campionilor și, apoi, în semifinalele Cupei CEV. Din păcate pentru el și staff-ul lui, anul acesta a fost dezamăgitor pe plan intern, cucerind „doar” argintul în campionat și în Cupă, așa că despărțirea a venit firesc. Ca să ne înțelegem, sezonul a fost dezamăgitor pentru pretențiile unui club de talia târgoviștencelor, căci nu e puțin lucru să termini pe 2 într-un campionat puternic ca al României, căci da, întrecerea noastră internă este printre cele mai puternice din Europa.

Giovanni Caprara, ultimul time-out la CSM Târgoviște
Giovanni Caprara, ultimul time-out la CSM Târgoviște (FOTO: Doarvolei.ro)
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns