Golden League 2022: România joacă marți în prima etapă, contra Ucrainei. Partida va fi în direct la TVR 3

Naționala României se antrenează de două săptămâni la Alexandria

Naționala feminină de volei a României debutează marți într-o nouă ediție a Golden League. 
Cu un nou selecționer – spaniolul Guillermo Naranjo Hernandez – și cu o echipă foarte tânără, România va întâlni în primul meci Ucraina. Partida va avea loc la Alexandria, cu începere de la ora 17.00 și va fi transmisă în direct la TVR 3. Dacă sunteți în oraș, sunteți așteptați în număr cât mai mare la sala Polivalentă, intrarea spectatorilor fiind liberă.

Apoi, miercuri, cele două formații se vor reîntâlni în aceeași sală și de la aceeași oră.

Din grupa C a Golden League mai face parte naționala Ungariei, pe care tricolorele o vor întâlni la 28 mai, la Budapesta, respectiv 8 iunie, la Alexandria.

Trebuie spus că participarea în Golden League este un obiectiv intermediar pentru calificările Campionatului European, care vor avea loc la finalul lunii august și începutul lunii septembrie.

Perioada de pregătire din acest an este împărțită în două. Acum avem un obiectiv intermediar, Golden League, dar și verificarea potențialului jucătoarelor tinere. Obiectivul final îl reprezintă, desigur, calificările pentru Campionatul European. Tocmai de aceea, în prima parte acesta va fi formatul, cu multe jucătoare tinere, aflate la început de drum internațional, pentru că trebuie să verificăm și ce este de viitor, care este nivelul actualelor jucătoare care au prins un an jucând în Divizia A1. Pentru calificările de la Europene vom încerca să inserăm în lot și niște jucătoare cu experiență, ca un schelet în jurul căruia să fie aceste voleibaliste tinere”, a declarat președintele Federației Române de Volei, Adin Cojocaru.

Antrenorul spaniol Guillermo Naranjo va debuta la cârma naționalei României
Antrenorul spaniol Guillermo Naranjo va debuta la cârma naționalei României

La rândul său, selecționerul Guillermo Naranjo Hernandez a declarat: ”Îmi place atitudinea fetelor. E o atmosferă foarte bună, fetele muncesc mult încă de la începutul cantonamentului. Sunt foarte mulțumit de cum au decurs antrenamentele. Avem o primă adversară foarte dificilă. Ucraina ar putea veni cu echipă de bază și dacă așa va fi o să fie foarte greu, pentru că ele se cunosc, joacă de ceva timp împreună. Anul trecut, pe când antrenam Grecia, am avut 5 amicale cu ele și a fost greu, erau foarte bune. Vor fi partide grele, dar am încredere în fete, sunt agresive, vor să joace, vor să demonstreze și sunt încrezător că putem să producem o surpriză”.
Lotul naționalei României

Coordonatoare

Marisa Radu (Dinamo)

Alexandra Babaș (CSO Voluntari)

Alexandra Spînoche (Rapid)

Centri

Diana Ariton (CS Medgidia)

Petruța Orlandea (CSM Târgoviște)

Denisa Ionescu (Dinamo)

Daiana Roman (CSM Volei Alba Blaj)

Extreme

Rodica Buterez (CSM Târgoviște)

Gabriela Dan (CSO Voluntari)

Adriana Matei (CSM Târgoviște)

Sorina Miclăuș (CSM Volei Alba Blaj)

Adelina Budăi-Ungureanu (Busto Arsizio)

Georgiana Popa (CSM Lugoj)

Universali

Loredana Filipaș (CSM Lugoj)

Iuna Zadorojnai (Rapid)

Libero

Diana Vereș (CSO Voluntari)

Alexandra Ciucu (Știința Bacău)

Staff-ul tehnic

Guillermo Naranjo Hernandez – antrenor principal

Radu Began – antrenor secund

Riccardo Boieri – antrenor secund

Ioannis Paraschidis – preparator fizic

Mircea Roșu – statistician

Alexandru Răducanu – kinetoterapeut
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns