Golden League (f): România, victorie mare în Cehia, în etapa a doua

Naționala României a învins în Cehia (FOTO: CEV)

Naționala feminină de volei a României a obținut o victorie mare în Cehia. 
În etapa a doua a Golden League, România a învins o formație mult mai bine clasată în ierarhia continentală, Cehia, chiar în deplasare! Tricolorele s-au impus cu scorul de 3-1 și toată lumea merită felicitări pentru acest succes care este important nu pentru că am reintrat în cărțile calificării în semifinale, ci pentru că le redă moralul fetelor noastre. Care, lumea uită, au ca principală competiție în acest an Campionatul European, nicidecul acest Golden League, care trebuie să fie văzut ca o competiție de pregătire și chiar de selecție pentru turneul final, căci nu e exclus să vedem și alte fete în pregătirea pentru Europene.

Naționala României a învins în Cehia (FOTO: CEV)
Naționala României a învins în Cehia (FOTO: CEV)

Rezultat final: Cehia – România 1-3 (17-25, 25-15, 18-25, 18-25)

Autoare a 20 de puncte, Adelina Ungureanu a fost cea mai bună marcatoare a întregii partide. Ea a fost urmată, din echipa noastră, de Eliza Varga și de Adriana Matei, ambele autoare a câte 15 puncte.

Au jucat pentru România: Ungureanu (20), Varga (15), Ad. Matei (15), R. Ioan (7), D. Ionescu (5), Postea (4), Zadorojnai (-), Miclăuș (-), M. Radu (-), Ciucu (libero), Cojocaru (libero). Nu au jucat: Ariton, Vereș, Vîrlan. Antrenor: Guillerno Naranjo Hernandez
Golden League (f): Programul și rezultatele meciurilor din Grupa B

Sâmbătă, 27 mai

ROMÂNIA – Slovacia 1-3 (22-25, 12-25, 25-19, 18-25)

Miercuri, 31 mai

Cehia – Slovacia 3-1 (25-16, 22-25, 25-20, 25-11)

Sâmbătă, 3 iunie

Cehia – ROMÂNIA 1-3 (17-25, 25-15, 18-25, 18-25)

Joi, 8 iunie

17.00 ROMÂNIA – Cehia

Miercuri, 14 iunie

21.00 Slovacia – Cehia

Sâmbătă, 10 iunie

20.00 Slovacia – ROMÂNIA – în direct la TVR 3
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns