Juniori: CTF Mihai I a cucerit al patrulea titlu consecutiv. LAPI Dej și LPS Bistrița au completat podiumul

Echipele participante la turneul final al campionatului de volei pentru juniori

CTF Mihai I și-a redemonstrat superioritatea în voleiul masculin la nivel de juniori. Bucureștenii au cucerit al patrulea titlu consecutiv de campioni. Podiumul a fost completat de LAPI Dej și de LPS Bistrița. Ultima zi a turneului final al campionatului de volei pentru juniori a fost deschisă de rezultatele normale obținute de primele două clasate, CTF Mihai I, respectiv LAPI Dej. Acestea s-au impus cu 3-0 în fața echipelor CSS Zalău, respectiv CSS Buzău, asigurându-și astfel medaliile de aur și de argint.

CTF Mihai I a cucerit titlul național la juniori în ediția 2021/ 2022
CTF Mihai I a cucerit titlul național la juniori în ediția 2021/ 2022
Echipa de juniori LAPI Dej, medaliată cu argint la campionatul național 2021/ 2022
Echipa de juniori LAPI Dej, medaliată cu argint la campionatul național 2021/ 2022

Pentru bronz am avut parte de o adevărată finală mică în chiar ultima partidă a zilei, între formația locală, CSS Blaj și LPS Bistrița. S-au impus bistrițenii cu 3-1, aceștia asigurându-și astfel și medaliile de bronz. Dacă aveți poze cu medaliatele cu argint și cu bronz, vă rog să mi le trimiteți pentru a le putea posta în acest material.

La festivitatea de premiere au fost acordate și premiile inviduale, cu acest prilej asistând și la o premieră, cel puțin în ultimele ediții de campionat (indiferent de nivel). Titlul de MVP a fost acordat unui jucător care a evoluat pentru echipa clasată în final pe locul 5! Subliniez asta pentru că nu am mai auzit până acum așa ceva, o combinație între titlul de MVP și locul 5, dar asta nu înseamnă în nici un caz că îi contest cumva meritele celui care a primit trofeul. Din contră, mă bucur să văd că Tudor Balu, un jucător foarte talentat, și-a găsit un post care i se potrivește mănușă, cel de extremă, dovadă fiind chiar acest titlu. Trebuie spus că până în urmă cu o lună și ceva el evolua ca ridicător, fiind reprofilat ca secund sau fals de cei de la SCM Zalău.

Vedeți mai jos toate premiile individuale acordate după terminarea turneului final al juniorilor de la Blaj

MVP: Tudor Balu (CSS Blaj)
Cel mai bun ridicător: Claudiu Urian (CSS LAPI Dej)
Cea mai bună extremă: David Dinculescu (CTF Mihai I București)
Cel mai bun centru: Andrei Bălăi (CSS LAPI Dej)
Cel mai bun libero: Carol Kosinski (CTF Mihai I București)
Cel mai bun universal: Darius Pop (CSS LAPI Dej)
Juniori: Rezultatele turneului final

Miercuri, 18 mai

CSS Buzău – LPS Bistrița 0-3

CSS Zalău – LAPI Dej 0-3

CSS Blaj – CTF Mihai I 1-3

Joi, 19 mai

LPS Bistrița – CTF Mihai I 0-3

CSS Buzău – CSS Zalău 0-3

LAPI Dej – CSS Blaj 3-1

Vineri, 20 mai

CSS Zalău – LPS Bistrița 2-3

CTF Mihai I – LAPI Dej 3-1

CSS Blaj – CSS Buzău 3-0

Sâmbătă, 21 mai

LPS Bistrița – LAPI Dej 0-3

CSS Buzău – CTF Mihai I 0-3

CSS Zalău – CSS Blaj 3-2

Duminică, 22 mai

CTF Mihai I – CSS Zalău 3-0

LAPI Dej – CSS Buzău 3-0

CSS Blaj – LPS Bistrița 1-3

Clasamentul final al campionatului de juniori 2021/ 2022
Clasamentul final al campionatului de juniori 2021/ 2022
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns