Juniori: CTF Mihai I pare a fi scăpat în câștigătoare după trei etape. Rezultatele rundei

Jucătorii formației CTF Mihai I și bucuria victoriei cu principala rivală, LAPI Dej, la turneului final al campionatului de juniori din 2022

Cea de-a treia etapă a turneului final al campionatului de volei pentru juniori a lămurit cumva destinația titlului.Capul de afiș al rundei a treia a turneului găzduit de Blaj a fost meciul dintre CTF Mihai I și LAPI Dej, adică între campioana și vicecampioana de anul trecut. S-au impus bucureștenii cu scorul de 3-1 și, după trei etape, au rămas singurii cu maximum de puncte.

Tot vineri, LPS Bistrița a câștigat cu 3-2, după mare luptă, iar gazdele de la CSS Blaj au obținut prima victorie de la turneul final, 3-0 cu CSS Blaj.

jucătorii de la Dej, cu scorul de 3-1, după ce au revenit de la 0-1 la seturi și după un meci foarte spectaculos. Cu două victorii din tot atâtea meciuri, ei se pregătesc vineri de partida care ar putea reprezenta finala acestui turneu final, contra rivalilor de la CTF Mihai I. Aceștia au trecut joi cu scorul de 3-0 de LPS Bistrița.

În cel de-al treilea meci al zilei, CSS Zalău a dispus cu 3-0 de CSS Buzău, formație care pare condamnată la ultimul loc.

Partidele de la turneul final de volei pentru juniori se transmit, toate, pe pagina de Youtube CSS Blaj, AICI.
Juniori: Programul și rezultatele turneului final

Miercuri, 18 mai

CSS Buzău – LPS Bistrița 0-3

CSS Zalău – LAPI Dej 0-3

CSS Blaj – CTF Mihai I 1-3

Joi, 19 mai

LPS Bistrița – CTF Mihai I 0-3

CSS Buzău – CSS Zalău 0-3

LAPI Dej – CSS Blaj 3-1

Vineri, 20 mai

CSS Zalău – LPS Bistrița 2-3

CTF Mihai I – LAPI Dej 3-1

CSS Blaj – CSS Buzău 3-0

Sâmbătă, 21 mai

14.00 LPS Bistrița – LAPI Dej

16.00 CSS Buzău – CTF Mihai I

18.00 CSS Zalău – CSS Blaj

Duminică, 22 mai

10.00 CTF Mihai I – CSS Zalău

12.00 LAPI Dej – CSS Buzău

14.00 CSS Blaj – LPS Bistrița
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns