Juniori: Rezultatele etapei a patra a turneului final. Lupta pentru titlu se dă până în ultimul meci

Echipa de juniori LAPI Dej

Ce turneu final avem la Dej! Juniorii din Divizia Elită mențin suspansul luptei la titlu până în ultima etapă. 
În runda a patra, penultima, CTF Mihai I a obținut o victorie pe cât de necesară pe atât de clară în fața liderului, Viitorul Cluj-Napoca: scor 3-0, revenind spectaculos în lupta pentru primul loc. Apoi, parcă pentru ca lupta de duminică să fie și mai încinsă, formația gazdă, LAPI Dej, a cedat un punct în fața formației LPS Bistrița!

Drept urmare, înaintea ultimei etape, avem două echipe cu 10 puncte, LAPI și CTF, și una cu 9, Viitorul Cluj-Napoca. Iar ultimul meci al acestui turneu final este unul cât o finală: LAPI Dej – Viitorul!

Practic, dejenii sunt la mâna lor, pentru că o victorie de 3 puncte în ultima partidă le-ar oferi titlul de campioni, căci la egalitate de puncte cu CTF Mihai I – bucureștenii nu au, în mod normal, cum să rateze o victorie cu 3-0 sau 3-1 în fața Bacăului – ar avea avantajul celui de-al doilea criteriu, numărul de victorii. În cazul unei victorii cu 3-2, titlul ar merge la București, căci CTF ar avea un număr mai mare de puncte.

Echipa de juniori LAPI Dej
Echipa de juniori LAPI Dej

Numai că partida gazdelor contra clujenilor nu va fi deloc simplă, deoarece, în afara rivalității locale, și jucătorii de la Viitorul au șansa ca, în cazul unui succes de trei puncte, să cucerească medaliile de argint. Ei au oricum asigurat bronzul, dar mereu în sport trebuie să îți dorești mai mult.

Așa că avem un final de campionat chiar senzațional și puteți fi martorii partidelor urmărind transmisiile LIVE de pe Facebook, AICI

Juniori: Programul și rezultatele turneului final – Divizia Elită

Miercuri, 17 mai

Arcada Galați – Viitorul Cluj 1-3

CSS Bacău – LPS Bistrița 0-3

LAPI Dej – CTF Mihai I 3-2

Joi, 18 mai

CTF Mihai I – LPS Bistrița 3-1

Viitorul Cluj – CSS Bacău 3-1

LAPI Dej – Arcada Galați 3-0

Vineri, 19 mai

Arcada Galați – CTF Mihai I 0-3

LPS Bistrița  – Viitorul Cluj 1-3

LAPI Dej – CSS Bacău 3-0

Sâmbătă, 20 mai

CTF Mihai I – Viitorul Cluj 3-0

Arcada Galați – CSS Bacău 1-3

LAPI Dej – LPS Bistrița 3-2

Clasament: 

  1. LAPI Dej 10p
  2. CTF Mihai I 10p
  3. Viitorul Cluj 9p
  4. LPS Bistrița 5p
  5. CSS Bacău 3p
  6. CSS Arcada Galați 0p

Duminică, 21 mai

10.00 CSS Bacău – CTF Mihai I

12.00 LPS Bistrița – Arcada Galați

14.00 LAPI Dej – Viitorul Cluj
Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns