Legenda continuă la SCMU Craiova. Laurențiu Lică, încă un an în Bănie

Laurențiu Lică va juca și în sezonul 2021/ 2022 la SCMU Craiova

Nici nu s-a încheiat bine campionatul, că SCM U Craiova a anunțat prelungirea contractului celui care este deja o adevărată legendă a voleiului românesc: Laurențiu Lică.
Conform anunțului clubului oltean, căpitanul echipei a semnat pentru încă un an cu gruparea din Bănie, urmând să evolueze astfel pentru al șaptelea sezon la Craiova. El a venit prima oară la ”alb-albaștri” în campionatul 2013/ 2014, iar de atunci a evoluat mereu la această formație, cu excepția anului petrecut la Tricolorul Ploiești, în 2017/ 2018.

Născut la 11 februarie 1980, Laurențiu, care s-a retras din națională după Campionatul European din 2019, a demonstrat și în recent încheiata ediție de campionat că vârsta e doar o cifră dacă respecți sportul și dacă te antrenezi cu seriozitate, fiind unul dintre cei mai buni jucători din Divizia A1.  Tocmai de aceea, mă bucur foarte mult să aud că acest jucător va mai rămâne cel puțin un an în volei ca jucător activ. Nu doar voleiul, ci întreg sportul românesc are nevoie de el și de exemplul pe care îl dă zilnic.

”Știu că pot continua activitatea sportivă și doresc să fac acest lucru. Apreciez foarte mult încrederea acordată atât de banca tehnică, cât și de club și de aceea sunt foarte mulțumit să îmi continui activitatea la SCMU Craiova”, a declarat, pentru site-ul oficial al oltenilor, Laurențiu Lică.

Laurențiu Lică va juca și în sezonul 2021/ 2022 la SCMU Craiova
Laurențiu Lică va juca și în sezonul 2021/ 2022 la SCMU Craiova (FOTO: Facebook/ SCM Craiova)
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns