LifeGames București, câștigătoarea primei ediții a Cupei AMVB la minivolei feminin. CSM București a luat Supercupa

LigeGames București a cucerit Cupa AMVB

În weekend-ul trecut a avut loc prima ediție a Cupei AMVB, dar și prima finală din istorie a Supercupei AMVB la minivolei feminin, categoria U13, ca să fim mai preciși. 

Activitatea voleibalitică de la nivelul Capitalei este una dintre cel mai bine organizate din țară. Asociația Municipală de Volei (AMVB) organizează de ani buni campionatele municipale la toate nivelele de vârstă, iar acest lucru este benefic pentru toate echipele din București, pentru că au mult mai multe jocuri în picioare față de multe dintre rivalele din țară. Adică au experiență.

Având în vedere succesul de care s-a bucurat campionatul municipal feminine de minivolei, AMVB a decis să înființeze două competiții noi: Cupa AMVB și Supercupa AMVB. Iar acestea au avut loc în weekend-ul trecut, în organizarea celor de la LifeGames București.

La Cupa AMVB au participat patru formații, trofeul fiind câștigat de LifeGames București, care a câștigat cu 3-2 finala cu Lumina Wolves. În semifinale, LifeGames se impusese cu 3-1 în fața lui LPS Mircea Eliade, iar Lumina Wolves dispusese cu același scor de CSS 5 București.

LigeGames București a cucerit Cupa AMVB
LigeGames București a cucerit Cupa AMVB

Așa cum se practică și în alte sporturi, câștigătoarea Cupei s-a întâlnit cu câștigătoarea campionatului, CSM București. S-au impus jucătoarele de la CSM, cu scorul de 3-1, devenind astfel câștigătoarele Supercupei AMVB.

Poza de grup de la finalul unui weekend memorabil
Poza de grup de la finalul unui weekend memorabil

De buna organizare a competiției s-a ocupat LifeGames București, un club care văd că ușor-ușor începe să obțină și rezultate importante, dar și să se specializeze pe organizarea de astfel de evenimente. Nu doar că au fost 300 de spectatori în cele două zile de concurs, dar a reușit ca prin rețeaua sa de parteneri care parcă se mărește de la o lună la alta, să le asigure numeroase surprize participanților. De la fotografii cu platforma Selfie 360, la înghețată, fanfară, majorete sau cor de copii. În plus, toți participanții au primit tricouri personalizate.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns