Liga Campionilor (f): Imoco Conegliano și VakifBank Istanbul luptă sâmbătă pentru trofeu

Imoco Conegliano și VakifBank Istanbul vor fi pentru a doua oară adversare în finala Ligii Campionilor

Verona va fi, pentru o zi, capitala voleiului mondial. Finalele Ligii Campionilor, atât la feminin, cât și la masculin, se dispută în cuplaj sâmbătă, 1 mai.
La feminin, titlul este disputat de, probabil, cele mai puternice echipe ale momentului: Imoco Volley Conegliano și VakifBank Istanbul. Cele două formații vor juca de la ora 18.00, iar meciul se va putea vedea pe Eurovolley.tv.

Imoco are 63 de victorii consecutive

Imoco deține un record incredibil: are 63 de victorii consecutive și a pierdut o singură partidă din ultimele 82 disputate. Practic, din luna mai 2019, de când a pierdut finala Ligii Campionilor în fața formației Igor Gorgonzola Novara, echipa din Conegliano a câștigat toate competițițiile în care a participat: Campionatul Mondial al Cluburilor FIVB, Campionatul Italiei, Cupa Italiei (de două ori) și Supercupa Italiei (de două ori). Acum, italiencele vor singurul trofeu care le lipsește, cel al Ligii Campionilor.

Imoco Conegliano și VakifBank Istanbul vor fi pentru a doua oară adversare în finala Ligii Campionilor
Imoco Conegliano și VakifBank Istanbul vor fi pentru a doua oară adversare în finala Ligii Campionilor
VakifBank caută al cincilea trofeu în Liga Campionilor

De partea cealaltă a fileului se va afla VakifBank Istanbul, care țintește al cincilea trofeu în această competiție, ceea ce ar reprezenta un nou record. Cele două formații s-au mai întâlnit de trei ori până acum. În 2017, în finala Ligii Campionilor s-au impus turcoaicele cu 3-0. Un an mai târziu, în semifinalele de la București, tot formația din Istanbul a fost învingătoare, de data asta cu 3-2. Italiencele au obținut victoria în finala Campionatului Mondial al Cluburilor din 2019, când s-au impus, tot cu 3-2, la capătul unui meci în care au salvat 6 mingi de meci.

Ce va fi sâmbătă? Vom vedea pe Eurovolley.tv sau pe diferite stream-uri live, dacă le găsiți. De asemenea, dacă aveți cont la vreo casă de pariuri online este foarte posibil să puteți vedea meciul în stream-ul oferit de ea.
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns