Liga Campionilor (f): Turneul final va fi organizat la București! Alba Blaj e calificată direct în semifinale

adina salaoru bucurie alba blaj

O veste foarte frumoasă vine de la Confederația Europeană de Volei (CEV). Forul european a decis ca turneul final al Ligii Campionilor la volei feminin să se dispute la București, în sala Polivalentă, în zilele de 5 și 6 mai!
Alba Blaj, calificată în play-off 6, este calificată direct în semifinale, urmând să își aștepte adversarele după terminarea meciurilor din play-off. În această fază vor juca VakifBank Istanbul, Galatasaray Istanbul (Turcia), Imoco Volley Conegliano, Igor Gorgonzola Novara (Italia), Dinamo Kazan (Rusia) şi Volero Zurich (Elveţia). Împerecherea lor va fi făcută prin tragere la sorți, vineri.

”Veşti senzaţionale pentru sportul românesc: pentru prima dată în istorie, un turneu final al Ligii Campionilor la jocurile de echipe va fi organizat în România. Volei Alba Blaj a primit, în această după amiază, organizarea turneului final al Ligii Campionilor la volei feminin, după ce scrisoarea de intenţie trimisă de campioana României a fost acceptată. Turneul Final Four va avea loc în perioada 5-6 mai 2018, la Sala Polivalentă din Bucureşti”, a anunţat, miercuri seară, campioana României, pe Facebook.

Este pentru prima dată când un turneul final al Ligii Campionilor la volei are loc în România, dar și pentru prima dată când o echipă din România e calificată într-un Final Four al Ligii Campionilor, de la introducerea lui în volei.Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns