Liga Campionilor (m): Finala de anul trecut va fi reeditată. Zenit Kazan va lupta pentru al cincilea trofeu consecutiv

Earvin NGapeth s-a calificat in finala Ligii Campionilor

Finala Ligii Campionilor la volei masculin este deja clasică. La fel ca anul trecut, Zenit Kazan, câștigătoarea ultimelor 4 trofee în această competiție, va întâlni pe Lube Civitanova.
După victoria cu 3-2 obținută în turul semifinalei, chiar în Italia, Zenit Kazan s-a impus și pe propriul teren în fața Perugiei. De data aceasta cu 3-1 (22-25, 25-23, 25-23, 26-24), obținând biletele pentru a cincea finală consecutivă în Liga Campionilor. Rușii sunt deținătorii ultimelor patru trofee și vor încerca să obțină a cincea victorie consecutivă, și a șaptea a lor din istorie, ceea ce reprezintă un record absolut.

Perugia a câștigat primul set al meciului disputat la Kazan, dar a fost doar un foc de paie, pentru că deși celelalte trei seturi s-au încheiat la limită, rușii au fost cei care au dominat tactic meciul. Asta și pentru că aveau avantajul psihologic al celor trei victorii precedente obținute în fața italienilor și au l-au avut și pe Earvin N’Gapeth în formă maximă. De altfel, acesta a recunoscut că a ales să semneze cu rușii în vara trecută exact pentru astfel de meciuri, care să îl ducă spre împlinirea visului de-o viață: cucerirea Ligii Campionilor.

Earvin NGapeth s-a calificat in finala Ligii Campionilor
Earvin N’Gapeth s-a calificat in a doua finală a Ligii Campionilor din carieră (foto: CEV.eu)

 

De partea cealaltă, italienii l-au avut pe Leon, care a venit ca adversar pentru prima dată în carieră în sala în care a scris istorie în ultimii 4 ani. A reușit 18 puncte, a fost aplaudat de cei 5.000 de spectatori, dar nu a fost de ajuns pentru a-și ajuta echipa să treacă de ”blestemul” Zenit, rușii câștigând toate cele patru meciuri din istorie contra Perugiei și ajungând la 11 victorii împotriva echipelor italiene în cupele europene.Lube Civitanova, calificată pentru a treia oară în finala Ligii Campionilor la volei masculin

În finala Ligii Campionilor, Zenit Kazan va juca, la fel ca anul trecut, contra italienilor de la Lube Civitanova. Aceștia nu au avut nici o emoție în a se califica pentru a treia oară în istorie (au cucerit trofeul în 2002) în ultimul act, după ce au câștigat și returul cu același scor cu care se impuseseră în Polonia, în fața formației SKRA Belchatow: 3-0.

Finala Ligii Campionilor va avea loc la Berlin, pe 18 mai, într-o singură manșă.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns