Liga Campionilor (f): Alba Blaj joacă miercuri pe propriul teren, la Sibiu, în etapa a doua

alba blaj echipa volei feminin
alba blaj echipa volei feminin
Alba Blaj, reprezentanta Romaniei in Liga Campionilor

Liga Campionilor la volei feminin se reia miercuri, cu meciurile etapei a doua. Alba Blaj, reprezentanta României, va juca pe propriul teren, la Sibiu.

Adversara echipei noastre este formaţia rusă Dinamo Krasnodar. La fel ca şi echipa noastră şi formaţia rusă a fost învinsă în prima etapă a Grupei B.


Partida de miercuri va avea loc de la ora 18.00 şi va fi în direct pe DigiSport 3. Meciul va fi găzduit de Sibiu, gazda de ocazie a formaţiei din Blaj la meciurile considerate acasă în Liga Campionilor. Şi anul trecut Alba a jucat tot la Sibiu.

În celălalt meci al Grupei B se vor întâlni formaţiile Vollero Zurich şi Dinamo Moscova.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns