Minivolei (m): Componența grupelor campionatului 2020/ 2021

Mingi de volei

Campionatul de minivolei este ultima competiție internă care se va relua după pandemie. Au fost stabilite seriile și datele de disputare ale meciurilor.
La masculin avem un record negativ de echipe înscrise, doar 14! De fapt, sunt doar 12 cluburi participante, pentru că două dintre ele au înscrise câte două formații. Numărul mic de formații este oarecum explicabil prin faptul că în ultimele 12 luni școlile au fost mai mult închise, sălile de sport la fel, astfel încât nici selecția inițială nu a putut fi făcută și nici antrenamente, dacă aveai cu cine. Oricum, e un mare semnal de alarmă pentru viitorul voleiului masculin, pentru că până acum numărul jucătorilor de minivolei era definitoriu pentru a vedea dacă ai o generație populată sau nu, tendința fiind de scădere a numărului practicanților cu cât se înaintează pe scara performanței.

Faza I, cea a sezonului regulat, va avea două turnee, unul care va avea loc în perioada 15-16 mai, iar cel de-al doilea în perioada 29-30 mai. Gazdele primului turneu sunt trecute cu T1, iar al celuilalt cu T2.

Pentru prima dată după foarte mult timp nu mai avem turnee semifinale, astfel că primele două clasate din fiecare grupă se vor califica direct la turneul final, programat în perioada 18-20 iunie. Evident, la turneul final nu poate merge decât o singură reprezentantă a unui club.
Minivolei (m): Componența seriilor campionatului 2020/ 2021

Seria A

CSS Bacău (T1,T2)

CSS Botoşani

CSS N.Gane Fălticeni 1

CSS N.Gane Fălticeni 2

Seria B

 

CSM Bucureşti 1 (T1)

CSM Bucureşti 2 (T2)

CSS Tulcea

CS Arcada Galaţi

Seria C

 

CSS Zalău (T1)

CS Westar Arad (T2)

CS Ocna Mureş

Seria D

 

CSS 2 Baia Mare (T1)

LPS Bistriţa (T2)

CSS Viitorul Cluj
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns