Naționala de junioare a României a învins Bulgaria la Balcaniadă

junioare volei balcaniada
Nationala de junioare a Romaniei in actiune contra Bulgariei

Victorie pentru naționala de junioare a României în etapa a doua a Balcaniadei de la Bijeljina.

Naționala de junioare a României a învins cu scorul de 3-1 (25-13, 23-25, 25-18, 25-21) formația Bulgariei, în cea de-a doua etapă a Balcaniadei de junioare de la Bijeljina. În urma acestui rezultat, fetele noastre ocupă locul secund în grupa B, cu 4 puncte. Lider este Turcia, care are 6 puncte. Pe locul 3 este Bosnia, cu 2 puncte, iar pe ultima poziție Bulgaria, fără nici un punct.

Azi, de la ora 17.00, România va disputa contra Turciei meciul decisiv pentru calificarea în semifinale.
În Grupa A, lucrurile sunt clare, Serbia și Muntenegru având câte 6 puncte și fiind matematic calificate în semifinale.

Iată în continuare câteva fotografii cu fetele noastre în acțiune în meciul contra Bulgariei.

junioare volei romania bulgaria junioare volei romania bulgaria 6 junioare volei romania bulgaria 5 junioare volei romania bulgaria 3 junioare volei romania bulgaria 2

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns