Naționala feminină a României a câștigat prima manșă a barajului pentru Europene

romania volei feminin nationala
romania volei feminin nationala
Nationala de volei a Romaniei a castigat prima mansa a barajului

Naționala feminină de volei României a luat o opțiune serioasă pentru calificarea la turneul final al Campionatului European. Tricolorele au învins clar Ungaria în prima manșă a barajului de calificare la Europene.
România a învins Ungaria cu scorul de 3-0 (25-17, 25-18, 25-15), după 80 minute de joc, în prima manșă a barajului pentru calificarea la Campionatul European. Un meci disputat la Piatra Neamț, în fața propriilor fani, dominat categoric de fetele antrenate de italianul Delmati. În mod normal, duminica viitoare, în partida retur, tricolorele vor obține un nou succes, diferența de valoare fiind destul de mare între cele două formații.

Turneul final al Campionatului European va avea loc anul viitor, în Azerbaidjan şi Georgia.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns