Naționala masculină U18 a României debutează miercuri la Campionatul European. Iată programul și unde pot fi văzute LIVE meciurile

Naționala masculină a României U18 prezentă la turneului balcanic de calificare la Campionatul European

Naționala masculină Under 18 a României începe azi experiența numită Campionatul European. Meciurile echipei noastre au loc la Plovdiv și vor putea fi urmărite în direct pe pagina de Youtube a Federației Bulgare de Volei.

România, care a obținut o calificare extraordinară la turneul final încă din prima fază, câștigând preliminariile balcanice, a fost repartizată în grupa II. Adversare îi vor fi, în ordine, Belgia (10 iulie), Cehia (11 iulie), Italia (12 iulie), Spania (14 iulie), Estonia (15 iulie), Grecia (17 iulie) și Slovenia (18 iulie).

Partide care se anunță dificile, dar în care țara noastră e reprezentată de o formație care are un spirit de luptă incredibil. Această generație a jucat de-a lungul timpului câteva meciuri în care a revenit extraordinar. Este o echipă care nu renunță niciodată la ideea că poate câștiga un meci, indiferent de scor, și sunt convins că acest lucru va fi demonstrat și la aceste Campionate Europene.

Naționala României U18, în preliminariile balcanice ale Campionatului European

Antrenată de Răzvan Parpală, care este ajutat de Bogdan Nicolae și de Andrei Butuc, naționala noastră a avut un cantonament de o aproape o lună în Râmnicu Vâlcea. A beneficiat de meciuri de pregătire în Turcia, contra echipei locale, de asemenea calificate la Campionatul European, iar rezultatele au fost foarte strânse, cu seturi câștigate și de o parte și de cealaltă. Niciuna dintre echipe nu a urmărit în partidele disputate rezultatul, ci găsirea formulei ideale de joc și transpunerea în practică a schemelor învățate și repetate la antrenamente.

Din cealaltă grupă fac parte formațiile Austriei, Bulgariei, Finlandei, Franței, Poloniei, Portugaliei, Turciei și Ucrainei, ordinea fiind strict alfabetică, așa cum se practică la CEV.

Așa cum spuneam toate partidele acestui Campionat European se vor vedea în direct pe pagina de Youtube a Federației Bulgare de Volei. AICI aveți link și trebuie doar să căutați meciul dorit.

Lotul României pentru Campionatul European U18 (m)

1. Alex Petculescu (CNMV Ploiești) – ridicător

2. Alexandru Oprea (CTF Mihai I) – ridicător

3. Stan Palffy (CSS Avram Iancu Ștei) – extremă

4. Ioan Verciuc (LPS Suceava) – universal

5. Ioan Sergiu Filip (CTF Mihai I) – centru

6. Andrei Patca (CSS 2 Baia Mare) – centru

7. David Ispas (CTF Mihai I) – extremă

8. Patrick Verdeș (CSM București) – extremă

10. Dragoș Crișan (CSS Zalău) – libero

11. Vlad Alecu (CSM București) – centru

12. Ioan Șovan (CSS Botoșani) – extremă

13. Luca Ghiuță (LPS Suceava) – ridicător

14. Andrei Grigore (CSS Tulcea) – libero

16. Ștefan Cătălin (CTF Mihai I) – extremă

Antrenor principal: Răzvan Parpală

Antrenor secund: Bogdan Nicolae

Antrenor secund: Andrei Butuc

Campionatul European U18 (m): Programul grupei a II-a

Miercuri, 10 iulie

12.30 ROMÂNIA – Belgia

15.00 Grecia – Slovenia

17.30 Italia – Estonia

20.00 Spania – Cehia

Joi, 11 iulie

12.30 Estonia – Slovenia

15.00 Belgia – Grecia

17.30 Italia – Spania

20.00 Cehia – ROMÂNIA

Vineri, 12 iulie

12.30 Spania – Estonia

15.00 Grecia – Cehia

17.30 ROMÂNIA – Italia

20.00 Slovenia – Belgia

Duminică, 14 iulie

12.30 Spania – ROMÂNIA

15.00 Cehia – Slovenia

17.30 Italia – Grecia

20.00 Estonia – Belgia

Luni, 15 iulie

12.30 Grecia – Spania

15.00 ROMÂNIA – Estonia

17.30 Slovenia – Italia

20.00 Belgia – Cehia

Miercuri, 17 iulie

12.30 Estonia – Cehia

15.00 Spania – Slovenia

17.30 Italia – Belgia

20.00 ROMÂNIA – Grecia

Joi, 18 iulie

12.30 Belgia – Spania

15.00 Slovenia – ROMÂNIA

17.30 Grecia – Estonia

20.00 Cehia – Italia

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

One thought on “Naționala masculină U18 a României debutează miercuri la Campionatul European. Iată programul și unde pot fi văzute LIVE meciurile

  1. Acum s-a terminat meciul cu Belgia. După ce s-au încălzit belgienii ,n-am mai contat. Am fost cam subţiri pentru ei. Preluări…..

Lasă un răspuns