Naționala masculină U18 a României, învinsă de Bulgaria. Vineri joacă împotriva Greciei

Nationala Under 18 a României înaintea meciului cu Bulgaria, din calificările balcanice ale Campionatului European

Naționala masculină Under 18 a României a pierdut al doilea meci disputat în calificările balcanice ale Campionatului European.
Gazda turneului, Bulgaria, a învins cu scorul de 3-0 echipa noastră, care nu l-a putut folosi pe căpitanul Daniel Chițigoi, care i-a predat banderola ridicătorului Claudiu Urian. Cu o preluare aproape inexistentă – conform fișei statistice publicate de CEV echipa noastră a avut 19% preluări pozitive și 7% excelente – tricolorii nu au putut emite pretenții în fața principalei favorite la calificarea la turneul final.

Au jucat pentru România: Țăranu-Runcan (8), Martonos (8), R. Mureșan (2), Stânea (2), Rebrișoreanu (2), R. Constantin (2), Cl. Urian (1), Abraham (-), P. Radu (-), Șt. Cătălin (libero). Nu au jucat: I. Alb, D. Chițigoi. Antrenor: Marius Lazăr.

Vineri, de la ora 15.00, România va juca împotriva Greciei, formație care joi a condus Serbia cu 2-0 înainte de a pierde cu 3-2.
Programul și rezultatele turneului balcanic de calificare la Campionatul European U18 (m) – 2022

Miercuri, 12 ianuarie

Serbia – ROMÂNIA 3-0 (25-23, 25-8, 25-19)

Turcia – Bulgaria 0-3 (14-25, 17-25, 32-34)

Joi, 13 ianuarie

Serbia – Grecia 3-2 (23-25, 21-25, 25-20, 25-19, 15-8)

Bulgaria – ROMÂNIA 3-0 (25-13, 25-20, 25-11)

Vineri, 14 ianuarie

15.00 Grecia – ROMÂNIA

17.30 Turcia – Serbia

Sâmbătă, 15 ianuarie

15.00 Turcia – Grecia

17.30 Serbia – Bulgaria

Duminică, 16 ianuarie

17.30 Turcia – ROMÂNIA

20.00 Bulgaria – Grecia
Lotul naționalei masculine U18 a României

RIDICĂTORI

10. Claudiu Urian (LAPI Dej)

17. Petru Radu (CTF Mihai I București)

CENTRI

7. Șerban Stînea (LAPI Dej)

12. Cezar Abraham (A.C.S. A.V. Lazăr Marius Zalău)

8. Iannis Alb (Viitorul Cluj)

EXTREME / UNIVERSALI

9. Daniel Chițigoi (C.S. Olimpia Titanii București) – căpitan

11. Luca Martonos (LAPI Dej)

3. Ionuț Rebrișorean (LPS Bistrița)

5. David Țăranu Runcan (CSS Toplița)

20. Radu Mureșan (Viitorul Cluj)

14. Raoul Constantin (CSM București)

LIBERO

1. Ștefan Cătălin (CTF Mihai I București)

Antrenor principal: Marius Lazăr

Antrenor secund: Dan Florea

Kinetoterapeut: Claudiu Casagrande
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns