Naționala României, debut cu victorie în preliminariile Campionatului European 2021

Naționala României a câștigat cu 3-0 în fața Albaniei

Naționala masculină de volei a României a debutat cu o victorie în preliminariile Campionatului European 2021.
România a învins cu scorul de 3-0 Albania, echipa considerată cea mai slabă din grupă. Adian Aciobăniței, cu 16 puncte, a fost cel mai bun marcator al echipei noastre. El a fost urmat de Gabriel Cherbeleață, cu 14 puncte, și de Rareș Bălean, cu 11.

România a dominat și lupta la fileu, scorul blocajelor fiind de 11-4 pentru noi. Mihalcea a fost liderul blocajelor, cu 6 reușite. De asemenea, la ași scorul a fost 6-1 pentru echipa noastră.

În celălalt meci al zilei, Slovacia a învins cu scorul de 3-0 Elveția.

Vineri, de la ora 18.00, România va întâlni Slovacia, considerată de Rareș Bălean și de ceilalți jucători români principala contracandidată la calificare.

Sâmbătă, de la 18.30, Elveția. Al doilea turneu al calificărilor va avea loc în weekend-ul viitor, la Ploiești (14-16 mai).

Se califică la turneul final al Campionatului European 2021 câștigătoarele celor 7 grupe preliminare și cele mai bune 5 ocupante ale locurilor 2. Competiția va fi organizată în patru țări: Polonia, Cehia, Estonia și Finlanda, în perioada 1-19 septembrie. Pe lângă cele patru gazde, la turneul final mai sunt calificate direct, în urma precedentului European, opt formații: Serbia, Slovenia, Franța, Rusia, Italia, Ucraina, Germania și Belgia.
Programul și rezultatele turneului de la Nitra (Slovacia)

Joi, 6 mai

Slovacia – Elveția 3-0 (25-22, 25-21, 25-23)

România – Albania 3-0 (25-15, 25-19, 25-18)

Vineri, 7 mai

Ora 18.00 Slovacia – România

Ora 21.00 Elveția – Albania

Sâmbătă, 8 mai

Ora 18.30 Elveția – România

Ora 21.30 Albania – Slovacia

Lotul României pentru turneul din Slovacia

Ridicători: Cristian Bartha, Claudiu Dumitru

Extreme: Adrian Aciobăniței, Marian Bala, Rareș Bălean, Andrei Mihălescu

Universali: Gabriel Cherbeleață, Alexandru Rață

Centri: Răzvan Mihalcea, Robert Călin, Codrin Mocanu, Tudor Magdaș

Libero: Mihai Mărieș, Sergio Diaconescu

Antrenor principal: Dan Pascu

Antrenor secund: Ovidiu Macarie

Statistician: Marius Pop

Kinetoterapeut: Mirel Popa

Team Manager: Laurențiu Lică
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns