Naționala României și-a aflat adversara din semifinala FOTE: vicecampioana europeană, Italia

Nationala feminina de volei a Romaniei s-a calificat in semifinalele FOTE 2019

Naționala feminină de volei a României și-a aflat adversara din semifinala FOTE 2019. Aceasta este vicecampioana europeană a acestei generații, Italia.
După ce a terminat pe locul secund în Grupa A, după două victorii (3-1 cu Bulgaria, 3-0 cu Ucraina) şi o înfrângere (1-3 cu Rusia), România va juca în penultimul act contra câștigătoarei Grupei B, Italia. Aceasta este vicecampioana europeană a acestei generații, medalii obținute la Campionatele Continentale de anul trecut, din Bulgaria.

De altfel, în semifinalele FOTE sunt calificate primele trei echipe ale Europeanului de anul trecut (Rusia e campioana continentală și Turcia medaliată cu bronz) și România, care a terminat atunci pe 5. Pe 4 la precedentul CE a terminat Bulgaria, care acum a terminat grupa cu trei eșecuri din tot atâtea meciuri.

Nationala feminina de volei a Romaniei s-a calificat in semifinalele FOTE 2019
Fetele din naționala feminină de volei i-au dedicat calificarea în semifinale coechipierei lor, Cosmina Marinescu, care a suferit o interventie chirurgicală și nu a putut face deplasarea

În cea de-a doua semifinală de la FOTE va avea loc partida Rusia – Turcia.

Ambele semifinale vor avea loc vineri și demn de remarcat este că naționala feminină de volei este singura românească ajunsă în semifinalele FOTE la actuala ediție, după ce handbalistele au ratat acest obiectiv.

Dacă nu ați făcut-o încă, puteți arunca un ochi și da un like și pe Pagina de Instagram a Doarvolei. AICI o puteți vedea.Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant .

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Meli Melo, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns