Paula Partnoi, portdrapelul delegației României la FOTE 2022!

Paula Partnoi va fi portdrapelul României la FOTE 2022 (FOTO: COSR)

Onoare deosebită acordată voleiului românesc de către Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR)! Căpitanul naționalei feminine a țării noastre, Paula Partnoi, a fost desemnată portdrapelul feminin al delegației României la festivitatea de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). 
Începând de la această ediție, fiecare țară participantă va avea doi purtători de drapel, un băiat și o fată, astfel că partenerul Paulei va fi aruncătorul de disc Mihai Damian Motorca. Cei doi au fost anunțați vineri, în cadrul ceremoniei de prezentare a delegației române la FOTE. Aceasta este una dintre edițiile la care țara noastră este reprezentată cel mai bine, având 92 de sportivi, dintre care 12 de la volei.

Paula Partnoi e purtatoare de drapel la FOTE 2022 (FOTO: COSR)
Paula Partnoi e purtatoare de drapel la FOTE 2022 (FOTO: COSR)

Mai mult decât să fie desemnată portdrapel, Paula Partnoi a avut onoarea deosebită de a rosti jurământul olimpic al sportivilor, ceea ce este o premieră pentru o reprezentantă sau un reprezentant al voleiului. De altfel și desemnarea ei ca portdrapel e o premieră pentru volei în istoria sa olimpică – FOTE este o veritabilă mini-0limpiadă care se adresează juniorilor.

Paula Partnoi a rostit jurământul olimpic din partea sportivilor (FOTO: COSR)
Paula Partnoi a rostit jurământul olimpic din partea sportivilor (FOTO: COSR)

Competiția de la Banská Bystrica va începe duminică, 24 iulie și se va încheia sâmbătă, 30 iulie.

Sunt super emoționată. Când am auzit că voi fi portdrapelul României nici nu știam ce înseamnă. Când am realizat că voi fi în fața întregii delegații a României la ceremonia de deschidere a competiției mi s-a părut extraordinar. Îmi doresc mult să urcăm pe podium să demonstrăm că nu întâmplător am fost în fruntea tuturor colegilor mei la deschiderea competiției”, a declarat Paula Partnoi.

Paula Partnoi e purtatoare de drapel la FOTE 2022 (FOTO: COSR)
Paula Partnoi e purtatoare de drapel la FOTE 2022 (FOTO: COSR)

Echipa noastră, care e formată din 12 fete născute în 2004 și 2005 – componența o puteți vedea AICI – va pleca sâmbătă, 23 iulie, spre Slovacia – urmând să joace primul meci din competiție luni, 25 iulie, contra Poloniei. Din grupa noastră mai fac parte Bulgaria și Turcia, primele două clasate urmând să se califice în semifinale.

Naționala U19 a României participantă la FOTE 2022 (FOTE: COSR)
Naționala U19 a României participantă la FOTE 2022 (FOTE: COSR)
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns