Duminică e ziua finalelor Ligii Campionilor, atât la masculin, cât și la feminin. Unde se pot vedea și cât costă

Meciul masculin va deschide seara Finalelor Ligii Campionilor (FOTO: CEV)

În acest an, Iepurașul de Paște ne aduce un cadou de vis: ambele finale ale Ligii Campionilor la volei se dispută duminică. Iată unde pot fi urmărite.

Antalya este anul acesta noua capitală a voleiului continental. Imensa sală polivalentă din orașul turc va găzdui ambele finale ale Ligii Campionilor. Culmea, e unul din anii fără nici o echipă din Turcia în meciul decisiv la feminin, însă asta nu înseamnă că nu va fi spectacol.

Ziua voleiului va începe la ora 17.00 (ora României), cu partida dintre italienii de la Trentino și polonezii de la Jastrzebski Wegiel și continuă, de la ora 20.00, cu meciul dintre formațiile italienești Imoco Volley Conegliano și Allianz Vero Volley Milano.

Deținătoarea titlului la masculin este ZAKSA, iar la feminin este VakifBank Istanbul.

Meciul masculin va deschide seara Finalelor Ligii Campionilor (FOTO: CEV)
Meciul masculin va deschide seara Finalelor Ligii Campionilor (FOTO: CEV)

După terminarea finalei feminine va avea loc festivitatea de premieră comună a campioanelor. În continuare mi se pare o mare prostie, pentru că parcă se pierde din bucurie, mai ales în cazul primei învingătoare, în cazul acesta campioana masculină. Euforia victoriei se estompează cu trecerea orelor, oricât ar vrea organizatorii să nu accepte acest lucru. În plus, în loc să fie o echipă vedetă, care să atragă toată atenția fanilor și a fotografilor, sunt două, ceea ce face ca atenția să fie împărțită.

Meciul feminin este al doilea programat în seara Finalelor Ligii Campionilor (FOTO: CEV)
Meciul feminin este al doilea programat în seara Finalelor Ligii Campionilor (FOTO: CEV)

Sunt mai multe moduri prin care puteți vedea partidele. Cel mai simplu este să plătiți 5 euro și să le urmăriți pe mobil, tabletă sau televizor de pe site-ul EuroVolley.tv. AICI aveți link către metoda de plată.

A doua metodă este să vedeți meciurile live pe stream-urile oferite de casele de pariuri. Pentru asta vă trebuie cont la una din casele de pariuri acreditate în România și, evident, e nevoie ca acestea să asigure transmisiunea. Dar de regulă casele cunoscute au cam toate partidele importante transmise în direct.

A treia metodă este să căutați stream-uri pe net de la transmisiunile din diversele colțuri ale lumii. Dar pentru asta aveți nevoie de nervi de oțel uneori.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

One thought on “Duminică e ziua finalelor Ligii Campionilor, atât la masculin, cât și la feminin. Unde se pot vedea și cât costă

  1. Am văzut finala şi m-a dezamăgit. Echipa poloneză nu a jucat decăt 50% din ceea ce a arătat în finala Poloniei. Fornal şi Patry parcă au jucat pentru adversari. Atunci de unde performanţă. Alt meci este cel ce la fete. Acum este 2-1 pentru Conegliano, dar se merge cap la cap.

Lasă un răspuns