Regulă nouă legată de componența echipelor la speranțe, cadeți și juniori. Iată ce a stabilit FRV

tudor constantinescu volei ctf mihai i

Noul sezon din campionatele de copii și juniori va avea o nouă regulă aplicată echipelor. E vorba de acea parte din regulament legată de vârstă, modificare anunțată de acum un an și jumătate și care își va face simțită prezența din campionatul 2018/ 2019.
Iată anunțul publicat în urmă cu câteva săptămâni pe site-ul Federației Române de Volei, anunț care explică foarte bine noua regulă: ”În urma ședintei Consiliului Director din data de 24.05.2018, s-a hotărât ca în lotul echipelor de la nivelurile juniori, cadeți, sperante, să fie (înscriși pe foaia de arbitraj) minimum 6 jucători de vârsta eșalonului respectiv și maximum 3 jucători de la eșaloanele inferioare”.
Până acum, obligația echipelor era de a avea în teren minimum trei jucători corespunzători nivelului de vârstă în teren, dar nu conta câți sunt pe foaie.

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns