România a rămas fără echipe în cupele europene de volei

Voleiul românesc a rămas fără echipe în cupele europene. Atât la masculin cât și la feminin ultimele reprezentante ale noastre în competițiile continentale au fost eliminate. 

La feminin, CSM Lugoj era ultima rămasă în cursă. Ea a fost învinsă și în returul disputat joi seară, în Turcia, de Bursa, scor 3-0 (25-22, 25-20, 25-11), părăsind competiția în sferturile de finală.

În aceeași fază a fost eliminată și CSO Voluntari, care a fost învinsă în returul de la București cu scorul de 3-0 de formația italiană Igor Gorgonzola Novara.

Volei Alba Blaj a fost și ea eliminată din competițiile continentale după ce a fost învinsă în ultima etapă a Ligii Campionilor, cu scorul de 3-1, de Prometey Dnipro. În urma acestui rezultat, campioana României a ocupat ultimul loc în clasament, ratând calificarea inclusiv în Cupa CEV.

La masculin, Arcada Galați și Steaua au fost eliminate

La masculin, Steaua a fost eliminată în sferturile de finală ale Cupei Challenge după o dublă înfrângere cu 3-0 suferită în fața mult mai bine cotatei Projekt Varșovia.

Închei cu Arcada Galați, care deși a terminat pe ultimul loc grupa principală din Liga Campionilor, cred că nu s-a făcut deloc de râs. În ultima partidă, jucătorii antrenați de Sergiu Stancu au fost învinși de campioana Cehiei cu 3-0, însă eu nu pot uita că săptămâna trecută au obținut una dintre cele mai importante victorii din istoria recentă a echipelor de club din România, învingând-o pe Lube Civitanova.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns