S-au stabilit gazdele Campionatelor Balcanice din 2018. Gheorghe Vișan e noul vicepreședinte al Asociației Balcanice

adunarea generala asociatia balcanica

La Tirana a avut loc  Adunarea Generală anuală a Asociației Balcanice de Volei. Cu acest prilej s-au desemnat gazdele Campionatelor Balcanice și s-au făcut alegeri pentru funcțiile de președinte și vicepreședinte.
Noul președinte al Asociației Balcanice de Volei este Cvetko Pajkovic, din Muntenegru. Acesta va conduce destinele voleiului din această zonă un an, timp în care îl va avea vicepreședinte pe președintele Federației Române de Volei, Gheorghe Vișan. Acesta are un mandat tot pe 12 luni.

Mai important decât alegerile au fost, pentru jucătorii de volei, stabilirea gazdelor Campionatelor Balcanice la diferite categorii de vârstă. Acestea coincid cu categoriile de vârstă stabilite la nivelul Confederației Europene de Volei. Vedeți mai jos țările care vor găzdui aceste competiții, localitățile și perioadele urmând să fie anunțate. Pentru că așa e în Balcani, nimic nu e sigur niciodată, două campionate, ambele masculine, nu și-au găsit încă nici o țară gazdă. E vorba de cele de speranțe și de cadeți.Gazdele Campionatelor Balcanice 2018

Volei

U16 feminin: Serbia (jucătoare născute în 2004 și mai mici)

U17 masculin: Va fi stabilit (jucători născuți în 2003 și mai mici)

U17 feminin: Kosovo (jucătoare născute în 2002 și mai mici)

U18 masculin: Va fi stabilit (jucători născuți în 2001 și mai mici)

U19 feminin: Serbia (jucătoare născute în 2000 și mai mici)

U20 masculin: Bosnia și Herzegovina (jucători născuți în 1999 și mai mici)

Volei pe plajă

Senior Beach Volleyball Balkan Tour în Greece

Senior Beach Volleyball Balkan Tour în Turkey

U22 Beach Volleyball Championship: Macedonia (pentru jucători născuți în 1996 și mai mici)

U20 Beach Volleyball Championship: Kosovo (pentru jucători născuți în 1998 și mai mici)

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

One thought on “S-au stabilit gazdele Campionatelor Balcanice din 2018. Gheorghe Vișan e noul vicepreședinte al Asociației Balcanice

Lasă un răspuns