SCMU Craiova și Steaua joacă vineri pentru medaliile de bronz. Fabulosul Laurențiu Lică și-a prelungit cu încă un an contractul

SCMU Craiova și Steaua vor juca vineri după-amiază ultimul meci cu miză din acest campionat masculin al Diviziei A1. În joc sunt medaliile de bronz, iar partida se poate vedea în direct pe pagina de Facebook SCM Craiova.
De la ora 16.00, în sala Polivalentă din Craiova, formația locală, SCMU va primi vizita Stelei, într-o partidă ca un duel între gladiatori, la capătul căreia învingătorul ia totul. În cazul acesta, medaliile de bronz ale ediției 2021/ 2022 ale campionatului.

În tur, la București, s-au impus oltenii cu scorul de 3-2, însă și ei știu că steliștii sunt mai puternici ca atunci, pentru că accidentații și-au revenit, iar Mircea Peța, care a tras aproape două luni după o accidentare la gleznă începe să redevină jucătorul excepțional din sezonul regulat.

Chiar dacă exprimarea poate părea de lemn, arată exact realitatea: meciul e chiar deschis oricărui rezultat și probabil că cel mai corect ar fi – pentru ce au făcut în acest sezon și pentru jucătorii pe care îi vor da foarte bine pregătiți la națională – să se termine la egalitate și ambele echipe să primească medaliile de bronz. Cum nu se poate, nu putem decât să sperăm că vom asista la un meci frumos și spectaculos.
Laurențiu Lică va juca și la 43 de ani la SCMU Craiova! E abolut fabulos acest jucător!

Nu pot să închei înainte de a vorbi un pic despre un lucru petrecut în această săptămână în viața echipei SCMU Craiova și despre care nu am avut timp să scriu la momentul respectiv: prelungirea contractului căpitanului Laurențiu Lică. Numai că această prelungire de contract a merita cu siguranță mai mult decât o simplă știre. Pentru că Laurențiu Lică este, la cei 42 de ani ai săi, mai mult decât un simplu jucător de volei. Este chiar mai mult decât un exemplu, mai mult decât un coechipier, mai mult decât un lider. Este un simbol al voinței, un simbol al iubirii pentru volei, un simbol al unei vieți dedicate acestui sport.

Sunt convins că l-ați văzut în nenumărate meciuri, ați văzut cum își încurajează coechipierii, cum în 90% dintre partide e liderul de eficacitate al echipei și ați văzut că are capacitatea de a evolua la același nivel foarte înalt și cinci seturi dacă e nevoie. Însă nu știu dacă l-ați văzut vreodată la antrenament pe Laurențiu. Eu am avut anul acesta ocazia de a urmări pe SCMU Craiova la câteva ședințe de pregătire și vă pot asigura că ceea ce se vede la meciurile oficiale, care de regulă sunt o dată la o săptămână, e dus la cote chiar și mai înalte la antrenamente! Rar mi-a fost dat să văd atâta ambiție, atâta determinare, așa putere de mobilizare a coechipierilor și atât spirit de sacrificiu pentru a câștiga orice minge, chiar și cu riscul accidentărilor, indiferent că vorbim de ”tenis”, de ”fanga” sau de disputele în ”formație”.

Laurențiu Lică a semnat un nou contract cu SCMU Craiova, la vârsta de 42 de ani (FOTO: Facebook/ SCM Craiova)

Ceea ce vreau să spun este că, la 42 de ani, Laurențiu Lică și-a păstrat exact acea pasiune pentru volei cu care  că a început acest sport acum peste 30 de ani. Și care cred că nu îl va părăsi niciodată, pentru că voleiul este, cu adevărat viața lui. Și tocmai de aceea, prelungirea înțelegerii cu cel care este nu doar simbolul, ci și liderul formației, este ceva nu doar logic, ci și dătător de speranțe că SCMU Craiova va continua să producă performanțe foarte bune și în următorul sezon.
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns