Selecționerul și jumătate din naționala Columbiei vor activa la Volei Cristina Pîrv Turda

Antonio Rizola Neto, noul antrenor al formației ACS Volei Cristina Pîrv Turda

Prezentă în premieră pe prima scenă a voleiului feminin românesc, ACS Volei Cristina Pîrv Turda a preferat să meargă în acest sezon pe filiera columbiană.
Nu mai puțin de trei jucătoare din această țară – toate componente ale naționalei – au fost legitimate. În plus, selecționerul Columbiei, un brazilian, va antrena echipa. Pe lângă aceste achiziții, Cristina Pîrv a mai adus la formație o argentiniancă.

Conform anunțului postat pe pagina oficială de Facebook a clubului turdean, jumătate din naționala Columbiei va juca la echipa din Ardeal. Acestea sunt Angie Velasquez (21 ani, 1,70m), care este coordonatoare, Juliana Toro (26 ani), care este libero și Laura Pascua (19 ani, 1,85m), care este secund. Cele trei au făcut parte din echipa vicecampioană a Americii de Sud și vor juca la Campionatul Mondial de anul viitor. Practic, ele se vor pregăti aici pentru marea competiție din 2022, căci selecționerul Columbiei, brazilianul Antonio Rizola Neto (53 de ani) va fi pe banca formației române în acest sezon. Acesta este un tehnician cu mare experiență, selecționer al Columbiei din 2017, dar fost antrenor al naționalelor de tineret și de junioare ale Braziliei, precum și al unor echipe de top din țara lui natală.

A patra achiziție din America de Sud este argentinianca Carla Castiglione (32 de ani, 1,90m). Aceasta joacă pe postul de fals.

Primul meci al formației ACS Volei Cristina Pîrv Turda va avea loc sâmbătă, de la ora 13.00, contra campioanei, CSM Târgoviște. Formația din Turda își dispută meciurile la Cluj-Napoca, la sala ”Horia Demian”.
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

One thought on “Selecționerul și jumătate din naționala Columbiei vor activa la Volei Cristina Pîrv Turda

Lasă un răspuns