Silver League 2022: Naționala masculină, lider detașat în grupă, după a treia victorie din tot atâtea meciuri

România a obținut a treia victorie în Silver League

Naționala masculină de volei a României a câștigat al treilea meci din tot atâtea disputate în grupa B a Silver League 2022 și e lider detașat în clasament.
Miercuri după-amiază, în Sala Sporturilor ”Dunărea” din Galați, România a învins cu scorul de 3-0 (25-17, 25-19, 25-14) Bosnia și Herțegovina, la capătul unui meci care nu ne-a dat emoții nici o secundă. Este adevărat că nici Bosnia nu este la nivelul Macedoniei de Nord, dar nici românii nu au mai făcut greșelile pe care le-am văzut la partida anterioară, cu macedonenii.

Jucători români au luptat chiar pentru fiecare minge, indiferent de scor
Jucători români au luptat chiar pentru fiecare minge, indiferent de scor (FOTO: FRV)

De data aceasta s-a văzut dorință de luptă, s-a văzut ambiția de a scoate orice minge – au rezultat niște faze tare spectaculoase în apărare – și s-a combinat mai mult și mai inventiv pe fileu. Drept urmare, s-a obținut o victorie care ne dă speranțe nu doar pentru că ne-a menținut pe primul loc, cu maximum de succese, 3 – acesta e primul criteriu de departajare, numărul meciurilor câștigate – ci și pentru că nivelul de joc este mult crescut față de precedenta partidă, semn că se lucrează și se lucrează bine.

Ciprian Matei a reușit 16 puncte în meciul cu Bosnia și Herțegovina
Ciprian Matei a reușit 16 puncte în meciul cu Bosnia și Herțegovina (FOTO: FRV)

Au jucat pentru România: Matei (16), Peța (13), Aciobăniței (10), Vologa (7), R. Călin (6), Claudiu Dumitru (2), Rață (1), D. Chițigoi (-), Butnaru (-), Bala (-), Diaconescu (libero), Kantor (libero). Nu au jucat: B. Bartha, F. Constantin. Antrenor: Sergiu Stancu.

În celălalt meci al etapei, Albania a produs surpriza și a învins cu scorul de 3-1 (25-23, 20-25, 25-17, 25-22) în Macedonia de Nord. Astfel, după trei runde, această Grupă B are o singură formație cu 3 victorii din tot atâtea posibile, România, și trei echipe cu câte un succes. Cum primele două clasate se califică la turneul final al Silver League, care va avea loc în Ungaria, în a doua jumătate a lunii iunie, tricolorii au șanse imense de a fi prezenți la acesta.

Următorul meci al naționalei noastre va avea loc sâmbătă, la Tuzla, în Bosnia și Herțegovina.
Rezultatele din Grupa B a Silver League (m)

Albania – ROMÂNIA 1-3 (19-25, 21-25, 27-25, 14-25)

Macedonia de Nord – Bosnia și Herțegovina 3-0 (25-16, 25-17, 25-23)

ROMÂNIA – Macedonia de Nord 3-2 (25-22, 25-17, 23-25, 19-25, 15-13)

Bosnia și Herțegovina – Albania 3-2 (31-29, 20-25, 24-26, 25-18, 15-8)

Macedonia de Nord – Albania 1-3 (23-25, 25-20, 17-25, 22-25)

România – Bosnia și Herțegovina 3-0 (25-17, 25-19, 25-14)
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati - mai des sau mai rar - acest site. Un loc facut exclusiv pentru volei, pentru voleibalisti si pentru iubitorii acestui frumos sport, cazut pe nedrept in dizgratie. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail andrei@doarvolei.ro sau pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns