Silver League 2022: Naționala României joacă duminică ultimul meci din grupă. Partida cu Albania va fi în direct la TVR 3

Mircea Peța în atac contra Albaniei

Naționala masculină a României va juca duminică, de la ora 17.00, la Galați, ultimul meci din Grupa B a Silver League. Meciul va fi în direct la TVR 3.
Adversara românilor va fi Albania, ocupanta locului secund în serie, după echipa noastră. Calificați matematic în turneul Final Four de două etape, tricolorii nu își permit, însă, să facă pași greșiți în fața unei viitoare adversare din grupa de calificare la Campionatul European. Pentru că albanezii vor reveni în august la Galați și ar fi bine să o facă având o teamă în suflet.

În sport încrederea și superioritatea pe care o simți în fața adversarilor pe care i-ai învins deja în meciurile directe chiar nu este o invenție. Tocmai de aceea meciul cu Albania, de duminică, deși fără miză actuală, are o miză foarte mare, cu bătaie lungă. Și sunt convins că antrenorul Sergiu Stancu și băieții lui vor face tot ce depinde de ei pentru a ne oferi o nouă după-amiază fericită.

Trebuie spus că înfrângerea românilor în Macedonia de Nord, miercuri, scor 3-1, a deschis lupta pentru al doilea loc calificant la turneul final. În acest moment, Albania are trei victorii, 10 puncte și un setaveraj de 12:8, iar Macedonia de Nord două victorii, 7 puncte și un setaveraj de 10:10. Ei bine, dacă România bate Albania cu 3-0 sau cu 3-1, iar Macedonia de Nord obține o victorie de trei puncte în Bosnia și Herțegovina, atunci macedonenii se vor califica de pe locul secund. Dacă, însă, albanezii vor reuși să ia un punct, atunci ei se vor califica mai departe.

Numai că, deși lupta dintre ele era foarte interesantă, meciurile nu numai că nu vor avea loc aceeași oră, dar nu sunt programate nici măcar în aceeași zi. Astfel, partida din Bosnia și Herțegovina contra Macedoniei de Nord va avea loc sâmbătă, la ora 17.00, iar a noastră cu albanezii duminică.

Turneul Final Four va avea loc la Budapesta, în zilele de 18 și 19 iunie, în Ungaria și la el vor mai participa, în afară de Ungaria și România, naționala Finlandei și Albania sau Macedonia de Nord.
Cadoul ideal pentru practicanții voleiului de toate vârstele este la un click distanță. Îl găsiți pe site-ul Doavolei Shop, de unde puteți comanda fel de fel de produse personalizate pasiunii voastre. Mai jos vedeți Brățara Charm ”Love Volleyball”, care este disponibilă în mai multe culori. La comenzi de minimum 100 de lei, transportul este gratuit pretutindeni în țară.

Cum puteți susține Doarvolei.ro doar făcându-vă cumpărăturile obișnuite

Dacă vă place acest site și vreți să îl susțineți, o puteți face mai simplu decât vă imaginați. E de ajuns ca atunci când vreți să cumpărați ceva de pe eMag, Elefant, Fashion Days, Hervis Sport, PC Garage, Libris, F64, Meli Melo sau E-rovinieta, să intrați pe site-urile respective folosind link-urile pe care le veți găsi mai jos, pe această pagină. Ele sunt generate de una dintre cele două platforme importante de afiliere din România, Profitshare și 2performant.

Dacă veți face acest lucru, veți ajunge pe pagina magazinului online pe care îl căutați, dar în prealabil veți trece printr-un cod de ”afiliere” prin care eu voi primi un procent (de regulă 2% – 5%, în funcție de categoria de cumpărături) din suma pe care o veți plăti pe ceea ce oricum doriți să vă cumpărați. Toate tranzacțiile rămân anonime, însă recunoștința mea va fi publică și mi-o voi exprima chiar acum, mulțumindu-vă tuturor.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe eMAG, vă rog să folosiți link-ul de AICI.

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Fashion Days, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Elefant.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Hervis Sport, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe F64, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Libris, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe PC Garage, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe Cărturești, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Dacă doriți să faceți cumpărături de pe E-rovinieta.ro, vă rog să folosiți link-ul de AICI

Cum puteți susține Doarvolei.ro prin donații

Există și posibilitatea de a ajuta la dezvoltarea acestui site prin donații, dacă doriți acest lucru. Vedeți mai jos câteva posibilități. Prima este o donație prin PayPal – este de ajuns să apăsați pe butonul ”Donate” și sunteți redirecționați la pagina respectivă, unde puteți dona 1, 3 sau 5 euro, ori o altă sumă aleasă de voi – iar cea de-a doua este prin platforma Patreon, care este foarte folosită în această perioadă de multe site-uri și care funcționează pe același sistem. Donațiile pot fi singulare (prin PayPal) sau recurente (prin Patreon), adică se repetă în fiecare lună, putând fi oprite oricând doriți, desigur. Vă mulțumesc.

Donație prin PayPal


Donație prin Patreon

Become a Patron!Lasă un răspuns