Speranţe (m): Botoşani, gazda turneului final al campionatului masculin de speranţe

botosani css echipa sperante turneu
botosani css echipa sperante turneu
CSS Botosani va juca pe propriul teren turneul final al campionatului de speranţe

La sediul Federaţiei Române de Volei a fost desemnată, azi, localitatea care va găzdui turneul final al campionatului naţional de speranţe la volei masculin.

Programat în perioada 4-8 mai, turneul final al campionatului de speranţe la volei masculin va avea loc la Botoşani.

Cele 8 echipe sunt împărţite în două grupe de câte patru. Componenţa lor aţi văzut-o iniţial AICI, dar le voi scrie şi mai jos.

Sistemul de disputare e simplu, în grupă se joacă după sistemul ”fiecare cu fiecare”, după ocupantele primelor două locuri în serie vor juca în semifinale ”în cruce”, adică locul 1 din Seria 1 cu locul 2 din Seria a 2-a și invers. În ultima zi se vor disputa finala mare și finala mică. În turneul pentru locurile 5-8, ocupantele locurilor 3 și 4 din fiecare serie vor juca după același sistem ca cel din semifinale. Multă baftă tuturor!Seria 1

Nicu Gane Fălticeni

CSS Buzău

CSS LAPI Dej

CSS Caransebeș

 

Seria a 2-a

CSS Botoșani

Tomis Constanța

LPS Suceava

CNNT Craiova

 

Andrei Constantinescu
Ziarist din 1995, absolvent de ANEFS in 1996 cu specializarea volei. Dupa 20 de ani de la debutul in presa am decis ca e momentul sa imi pun experienta in slujba voleiului, a popularizarii acestui minunat sport si, desigur, a celor fara de care nimic nu ar fi posibil: jucatorii, antrenorii, conducatorii de cluburi. Daca voi reusi sau nu sa fac acest lucru, veti stabili voi, cei care accesati acest site. Cert este că e un loc dedicat exclusiv voleiului, voleibalistilor si iubitorilor acestui frumos sport, cazut pe nedrept parcă in dizgratie. În perioada noiembrie 2020 - martie 2023 am fost ofițerul de presă al FRV. Daca vreti sa discutam sau sa ma criticati, o puteti face pe adresa de e-mail contact@doarvolei.ro, pe pagina de facebook a site-ului, https://www.facebook.com/doarvolei sau pe cea de Instagram: https://www.instagram.com/doarvolei/ .
http://doarvolei.ro

Lasă un răspuns